Duurzame sieraden van AKIND met korting

07:30Als je ons wel eens in het echt gezien hebt, is de kans 99% dat we een sieraad van AKIND om hadden. We zijn dol op dit Scandinavische merk met eerlijke duurzame sieraden. Daarom delen we graag de nieuwste actie van AKIND met jullie. Ze hebben namelijk eigenlijk nooit uitverkoop, maar nu wel een bijzondere Two of AKIND bundle deal. Stonden sommige items dus al jaren op je lijstje? Dan is dit misschien een goed moment voor je om te investeren in deze beauties. 

De duurzame sieraden van AKIND

Ze staan natuurlijk in ons overzicht met duurzame sieradenmerken. En we kunnen echt zeggen dat we dit merk het meeste dragen. Sterker nog... Mijn (J) verlovingsring kocht Joeri zelfs bij AKIND. De sieraden worden hand gemaakt in Spanje. Ze zijn wat duurder dan je misschien gewend bent, omdat er bij de gouden sieraden geen gebruik wordt gemaakt van een coating (een laagje goudverf) maar van solid gold. Dit is 14K goud, zodat het nog enigszins betaalbaar blijft. 

Ook heeft AKIND sieraden met diamanten. Gelukkig zijn die niet - zoals bij veel fast fashion sieradenmerken het geval is - gemijnd onder erbarmelijke omstandigheden. De diamantenwereld is super corrupt - dat wil je toch niet om je vinger dragen? AKIND heeft een methode waarmee ze lab grown diamonds kunnen maken. Oftewel: diamanten die 'in het lab groeien'. Ze zijn eigenlijk niet van diamanten uit een mijn te onderscheiden en zelfs na een paar jaar dagelijks dragen (en douchen, zwemmen, in de sauna, knutselen, tuinieren, klussen... you name it...) zijn ze nog steeds mooi. 
Bespaar nu met Two of AKIND

We noemden het al even: AKIND heeft eigenlijk nooit echt kortingscodes. Super jammer, want die zouden we graag met jullie delen. Ook hebben we eigenlijk geen betaalde samenwerkingen met het merk. Ook nu niet, overigens. De meeste sieraden hebben we zelf gekocht en een enkele keer krijgen we iets opgestuurd om mooie foto's mee te maken. Maar nu heeft AKIND wél een actie:Two of AKIND

Je krijgt 2 producten voor een betere prijs. Dit gebeurt maar één keer per jaar, voor een beperkte tijdsduur. Het is de enige 'aanbieding' die het merk heeft. En dat is eigenlijk wel mooi, want het laat zien dat ze écht voor eerlijke prijzen staan. 

De bundels zijn vaste combinaties en vind je hieronder. Nicky draagt op de foto's de Hoop Stack Set in 10 mm en de Basic Stack Set in maat 17,5. 

Liefs, 
Nicky & Jessie 

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook