Vlog: update wormencompost

06:26


Zoals je in onze vorige vlog hebt kunnen zien zijn we begonnen met een wormencompostbak! Nu alle wormen een naam hebben en hebben kunnen wennen aan hun nieuwe huis in Amersfoort leek het ons tijd voor een kleine update. Toen we laatst onze bak opendeden ontdekten we namelijk iets bijzonders aan onze wormencompost....
Liefs,

Nicky & Jessie
Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

2 reacties

  1. Hahaha wat grappig! Ik schrok me vandaag ook een hoedje. Ik heb sinds een maand ook een bak of emmer eigenlijk. En vandaag zaten er heel veel wormen tegen de zijkant, heeel veel. Hij stinkt niet. Maar ik had er van de week een eierdoosje in kapot gescheurd, want dat kon. Maar het was een doosje van kipster van de Lidl en ik twijfelde al. Het is composteerbaar, maar ik heb het er toch maar uit gehaald. Vond de wormen erg levenloos namelijk. Ze hebben ook al baby'tjes gemaakt, dat kon ik nu wel mooi zien. Compost ook omgeschept en wat papiet toegevoegd. Dat heb ik goed gedaan dus! Ik vind ze echt fantastisch! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een beetje extra karton kan nooit kwaad,dat is de oplossing voor veel problemen met de wormenbak. Als je krantenpapier gebruikt, maak er dan eerst luchtige proppen van voordat je ze in de wormenbak stopt.

    BeantwoordenVerwijderen

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl.

Facebook