Zero Waste Academy: Meer impact door een zero waste mindset

15:00

UPDATE 2022: DE NIEUWE ZERO WASTE ACADEMY IS LIVE! HIER VIND JE MEER INFODe Zero Waste Academy 


Hij is er: de Zero Waste Academy! Tijdens onze Zero Waste Academy leer je álles wat je wilde weten over een zero waste mindset. We gaan véél verder dan plasticvrij boodschappen doen en duiken in de theorie en achtergrond van duurzaamheid. Daarnaast ga je zélf aan de slag met het maken van de leukste plasticvrije producten. Uiteindelijk zullen er minimaal 6 cursussen online komen. De eerste cursus van 2022, Het Verpakkingsvraagstuk, is nu live. 

Over de Zero Waste Academy

Is het beter om lokaal, biologisch of onverpakt te kopen? Wat zit er in mijn dagcrème? Wat is nou eigenlijk écht de impact van mijn spullen? Waarom is plastic nou eigenlijk slecht? En wat heeft zero waste leven nou voor nut?

In deze cursus krijg je een uitgebreide introductie tot zero waste en een duurzame levensstijl. Je leert meer over de achtergrond van de (plastic)problematiek, verschillende voedselsystemen, de donkere kant van de cosmetica-industrie, de true cost van je kleding en de gevaarlijke stoffen die je in het kastje onder je gootsteen hebt staan.Hoe ziet de Academy eruit? 

De cursus is geschikt voor mensen met interesse in zero waste, uitgebreide basiskennis heb je niet nodig, voor iedereen valt er iets te leren.

De cursus bestaat uit  lessen én een workshop (waarin je een zero waste product leert maken). 
You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook