Zero Waste Academy: Meer impact door een zero waste mindset

15:00

Hij is er: de Zero Waste Academy! Tijdens onze Zero Waste Academy (online én Coronaproof offline te volgen!) leer je álles wat je wilde weten over een zero waste mindset. We gaan véél verder dan plasticvrij boodschappen doen en duiken in de theorie en achtergrond van duurzaamheid. Daarnaast ga je zélf aan de slag met het maken van de leukste plasticvrije producten. Thuis of in onze workshopruimte. Meld je aan

Over de Zero Waste Academy

Is het beter om lokaal, biologisch of onverpakt te kopen? Wat zit er in mijn dagcrème? Wat is nou eigenlijk écht de impact van mijn spullen? Waarom is plastic nou eigenlijk slecht? En wat heeft zero waste leven nou voor nut?

In deze cursus krijg je een uitgebreide introductie tot zero waste en een duurzame levensstijl. Je leert meer over de achtergrond van de (plastic)problematiek, verschillende voedselsystemen, de donkere kant van de cosmetica-industrie, de true cost van je kleding en de gevaarlijke stoffen die je in het kastje onder je gootsteen hebt staan.Hoe ziet de Academy eruit? 

De cursus is geschikt voor mensen met interesse in zero waste, uitgebreide basiskennis heb je niet nodig, voor iedereen valt er iets te leren.

De cursus duurt 6 weken en bestaat uit 6 lessen én 3 workshops (waarin je 5 zero waste producten leert maken). Je kunt de cursus volgen als een online only programma of als een hybride cursus, je volgt dan 3 keer een avond cursus in Amersfoort.

Speciaal voor onze volgers hebben we een Early Bird kortingscode, waarmee je maar liefst 100 euro korting krijgt op je ticket. De code HZWP100 is geldig tot en met 7 oktober.Exclusief: 100 euro Early Bird korting!!

Speciaal voor onze volgers hebben we een Early Bird kortingscode, waarmee je maar liefst 100 euro korting krijgt op je ticket. De code HZWP100 is geldig tot en met 7 oktober.

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook