Eindelijk: recyclebare opzetborstels voor je elektrische tandenborstel

12:28Elektrische tandenborstels kunnen ook duurzaam, nu je de opzetstukjes kunt recyclen. Wij gebruiken al een aantal jaar een bamboe tandenborstel als we onze tanden poetsen. Maar nu is er ook een duurzamer alternatief voor de elektrische tandenborstel. Eindelijk! Voor iedereen die elektrisch moet (of wil) poetsen: lees snel verder. Nu al enthousiast? We hebben een leuke kortingscode voor jullie.

Duurzame opzetstukjes voor je elektrische tandenborstel

LiveCoCo (de CoCo staat voor Conscious Consumer) heeft 100% recyclebare opzetstukjes voor je tandenborstel ontwikkeld. Om te garanderen dat de producten ook écht worden gerecycled hebben ze een eigen closed-loop recyclingsysteem opgezet. Zo weet je zeker dat jouw elektrische tandenborstelopzetstukje (leuk Galgjewoord) ook echt wordt hergebruikt. Je stuurt de gebruikte borsteltjes simpelweg terug naar LiveCoCo. "We begrijpen dat dit niet de perfecte oplossing is, maar het is beter dan niets", vertelt het team hierover. "We stoppen hier dan ook niet, maar werken altijd aan manieren om onze producten milieuvriendelijker te maken. Onze grootste leraren zijn altijd onze klanten geweest!". 
Korting op je opzetborsteltjes: gebruik code HZWP

Wil je de borsteltjes met korting uitproberen? Wij hebben een kortingscode voor jullie geregeld (you can thank us later!). Gebruik de code HZWP bij het afrekenen of bestel via deze link je opzetborsteltjes. Dan wordt de korting automatisch aan je bestelling toegevoegd. De code is ook geldig voor andere producten van LiveCoCo, waarover je verderop in het artikel meer kunt lezen. 

 Een recyclebaar opzetstukje voor Oral-B

De opzetstukjes van LiveCoCo zijn geschikt voor Oral-B elektrische tandenborstels. De borsteltjes hebben zachte haren, dus zijn geschikt voor als je gevoelig tandvlees hebt. Daarnaast zijn ze veganistisch. De zwarte opzetborsteltjes (met charcoal) van LiveCoCo zijn geschikt voor alle Oral-B elektrische tandenborstels met een ronde borstelkop. Opzetstukjes terugsturen voor hergebruik

Een borsteltje gaat sowieso 3 maanden mee. Op de site kun je ook een family pack met 6 opzetborsteltjes of een familypack met 12 borsteltjes kopen. Zijn jouw opzetstukjes écht aan vervanging toe? Dan kun je gebruik maken van het retoursysteem van LiveCoCo. Je stuurt de opzetstukjes terug naar het Verenigd Koninkrijk (het is slim om er eerst een aantal op te sparen om onnodige uitstoot te voorkomen) en krijgt vervolgens het bedrag retour van LiveCoCo.  In het onderstaande filmpje wordt hier meer over uitgelegd. 


Plasticvrij poetsen met LiveCoCo

Naast de opzetborstels voor je elektrische tandenborstel verkoopt LiveCoCo ook andere items om plasticvrij en duurzaam te poetsen. Zo kun je er ook terecht voor eco flossdraad met muntsmaak. Dit flossdraad is gemaakt van maïsvezel en was en komt in een herbruikbare glazen en metalen dispenser en een kartonnen doosje. Helemaal plasticvrij dus! 
Daarnaast verkoopt LiveCoCo naast tandenborstels, houtskoolpoeder, hondenverzorging (ja, echt) en food wraps ook tandpastatabletjes, om je poetsbeurt helemaal compleet te maken. Deze tandpastatabletjes komen in een biologisch afbreekbare verpakking (kraftpapier zakje met bioplastic zegeltje) van 60 tabletten. De vegan tandpastatabletjes hebben een pepermuntsmaakje en bevatten 1440 ppm fluoride. Ze zijn gemaakt in Engeland, dus ook vrij lokaal. Wij vinden zelf de tandpastatabletjes die we in SMIR webshop verkopen iets fijner, maar vinden het wel heel handig dat je deze meteen bij je opzetborsteltje kunt bijbestellen! 

Liefs! 
Jessie en Nicky

  Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail! 
  Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
  Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject 
  Volg onze winkel op Instagram: instagram.com/smir.store 

  We zijn niet betaald voor het maken van de content en delen altijd onze eigen, onafhankelijke ervaringen. We krijgen een kleine commissie als je de kortingscodes gebruikt. Deze post bevat een aantal affiliate links, dat betekent dat wij een heel klein deel van de opbrengst ontvangen als je iets koopt via de link. Voor jou is het nooit duurder. 


  You Might Also Like

  0 reacties

  Contact

  Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

  Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

  Facebook