Zero Waste Academy

 


 

Yessss!! Het is bijna zo ver! Na meer dan een jaar ontwikkelen hebben  we heel erg leuk nieuws: de eerste cursus van de nieuwe Zero Waste Academy is bijna live! In de cursus 'Het Verpakkingsvraagstuk' duiken we dieper in de wereld van verpakkingen en een zero waste mindset. Cursus Het Verpakkingsvraagstuk van de Zero Waste Academy

In deze cursus gaan we het hebben over verpakkingen en recycling. We leren je meer over zero waste, productie, transport, verpakkingen, LCA's, Planetary Boundaries en de voor- en nadelen van recycling.

De cursus Het Verpakkingsvraagstuk is écht iets voor jou als: 
  • Je meer wilt leren over een zero waste lifestyle en gedachtengoed
  • Je inhoudelijk kennis wilt opdoen over Planetary Boundaries, Life Cycle Assessments en de bio-industrie
  • Eindelijk wilt weten wat nou écht de impact van jouw voedselconsumptie isHoe ziet de cursus eruit?

We hebben een superleuke mix aan video's, interactieve quizjes en huiswerkopdrachten voor je samengesteld. Ook kun je luisteren naar een podcast én zelf aan de slag gaan met het maken van een product in de workshop. Je kunt direct jouw gedachten delen over de lessen en in gesprek gaan met andere deelnemers via de discussiefunctie die in het platform is ingebouwd. Zo ontmoet je andere cursisten en kun je ervaringen en tips uitwisselen. 

Omdat we weten dat heel veel mensen véél te doen hebben, hebben we ervoor gezorgd dat je de cursus kunt volgen op jouw moment - wanneer het jou uitkomt. 
We hopen dat je net zo enthousiast bent geworden als wij. Zien we je bij de cursus? 

Liefs,
Nicky & Jessie

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook