Uitwisbare herbruikbare whiteboardvellen en notitieboeken

09:47


Al jarenlang gebruiken wij onze uitwisbare notitieboekjes overal mee naartoe om aantekeningen te maken. Zoals je in dit stokoude blogbericht kunt lezen gebruiken we al een hele tijd een Bambook. Sterker nog: het boekje op de foto's uit dat artikel is nog steeds going strong! Ons Bambook notitieboek was zelfs één van onze eerste less waste aankopen. We vonden het dan ook enorm leuk dat we een berichtje van Bambook kregen met de vraag of we een aantal van hun nieuwe items wilden uitproberen. 

En dat kwam perfect uit. Dus nu we meer werk in een kantoorsetting besteden zijn er twee grote broers bijgekomen: een Bambook A3 notepad (ideaal voor tijdens meetings) en een flexibel Bambook whiteboardvel.


Paperless office

Als je op een kantoor werkt of gewerkt hebt heb je misschien wel eens gehoord van een paperless office. Een kantoor zonder papier. Wij zijn niet helemaal paperless, maar doen wel ons best om hier zo dicht mogelijk bij te komen. Dat betekent bijvoorbeeld dat we geen dingen afdrukken die we ook op ons scherm kunnen lezen en afhandelen. Het betekent dat we al onze leveranciers vragen facturen per mail te sturen (het zal je verbazen hoeveel er standaard nog per post komt) en onze facturen zelf natuurlijk ook digitaal verzenden.

Een herbruikbare flipover

Maar tijdens brainstorms en meetings waarbij onze grote ideeën niet in kleine notitieboekjes passen, pakten we er toch vaak grote vellen (hergebruikt) papier bij. Gelukkig hoeft dat niet meer. Want nu pakken we er ons Bambook whiteboardvel bij, een groot statisch-magnetisch vel, een flexibel whiteboard. We plakken het vel op de deur, op het raam, of leggen het op tafel. En hebben een perfecte plek om al onze ideeën kwijt te kunnen, uit te wissen en aan te scherpen.

Grote notebooks voor grote ideeën

Hoe handig een A5-notitieboekje ook is (past altijd in je tas en kun je op elk bureau kwijt), soms heb je wat meer ruimte nodig voor je plannen en ideeën. Daarom pakken we er in een overleg vaak ons Bambook A3 notepad bij. Zo hebben we lekker veel ruimte voor het uitschrijven of uittekenen van afspraken en ideeën. Wij vinden uitwisbare notitieboeken perfect voor dingen die je niet voor eeuwig vast hoeft te leggen. Je wist je notities namelijk heel makkelijk weer uit als ze niet meer van belang zijn. Of als je je to do lijstje hebt afgevinkt. Of als je tóch een beter idee hebt dan wat je in eerste instantie op hebt geschreven.


Hoe doe jij dat? Gebruik jij vaak aantekeningenboekjes en heb je wel eens van een herbruikbare versie gehoord?

Liefs!
Jessie en Nicky

  Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail! 
  Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
  Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject 
  Volg onze winkel op Instagram: instagram.com/smir.store 


  Dit is geen gesponsorde blogpost. We hebben van Bambook twee producten gekregen om uit te testen. We krijgen niet betaald voor het schrijven van deze post. We krijgen ook niet betaald als jij producten koopt. We willen nooit overbodige consumptie aanmoedigen, dus als je koopt, doe het bewust!

  You Might Also Like

  0 reacties

  Contact

  Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

  Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

  Facebook