Bambook: een uitwisbaar notitieboek

06:25

Voor mijn werk, dit blog, de vereniging waar ik voorzitter van ben en gewoon voor persoonlijke dingen (van boodschappenlijstjes tot bucket lists) maak ik regelmatig notities. Gelukkig heb ik altijd wel een halfvol boekje, envelop, mislukt kopietje of iets dergelijks liggen, maar dat is niet altijd even geordend. En nieuwe notitieboekjes kopen is ook niet helemaal verantwoord. Ik werd dan ook superenthousiast toen ik ontdekte dat er uitwisbare notitieboeken bestonden.

Sinds een paar weken neem ik mijn Bambook overal mee naar toe. In dit whiteboard schrift kun je aantekeningen maken die je vervolgens met een (vochtig) doekje -of de gum achterop de pen- weer uit kunt wissen. Je hoeft dus nooit meer een vol notitieboek weg te gooien of een nieuwe te kopen! De Bambook is verkrijgbaar in A4 of in A5, met of zonder lijntjes. OurGreenStory verkoopt soortgelijke whiteboardboekjes waar je de bladzijden uit kunt halen, zodat je ze bijvoorbeeld in kunt scannen. Zij hebben naast A4 en A5 ook een A6 en een pocketformaat boekje. Wat ik extra leuk vind is dat OurGreenStory inkt verkoopt waarmee je de bijgeleverde whiteboardpen kunt hervullen. Zo kun je helemaal zonder schuldgevoel notities en aantekeningen maken. Daarnaast hebben ze supertoffe elastieken en extra's voor je boek - en zijn ze continu bezig om hun CO2 te compenseren en boekjes duurzamer te maken. 


You Might Also Like

4 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook