Een duurzaam alternatief voor oordopjes en AirPods (met korting!)

16:21


Een lekker muziekje tijdens het werken, een YouTubetutorial tijdens yoga of een podcast tijdens het koken: wij houden er van. Maar kunnen oordopjes ook duurzamer? Gelukkig wel! Natuurlijk kun je kiezen voor een tweedehands exemplaar, óf je kunt investeren in oordopjes van een duurzaam merk. Wij gebruiken al jaren de oordopjes van House of Marley en vonden het wel tijd voor een update. En we hebben ook een fijne kortingscode van House of Marley voor je!  

Draadloze oordopjes van House of Marley

De laatste tijd zagen we steeds vaker mensen op straat lopen met draadloze oordopjes; vaak de AirPods van Apple. Superhandig: je hebt geen snoer dat in de weg zit als je bijvoorbeeld thuis op je yogamat zit met je oordopjes in. Gelukkig heeft House of Marley een duurzaam alternatief voor de AirPods ontwikkeld, die nét zo goed zijn! De Redemption ANC Truly Wireless Earphones van House of Marley zijn gemaakt van FSC-gekeurd bamboehout. Ze zijn zweet- en weersbestendig, hebben active noise cancelling en een flinke batterijduur. 


Bomen planten en oceanen opruimen terwijl je luistert

Wij zijn al een tijd fan van House of Marley, en schreven eerder al over de oordopjes. Daarnaast hebben we allebei een House of Marley Get Together speaker gekocht, omdat die superfijn draadloos is, van bamboe gemaakt is en echt perfect geluid heeft. Bij iedere aankoop, plant het merk een boom. Tot op heden zijn er al 223.000 bomen geplant. Daarnaast is House of Marley partner van de Surfrider Foundation; een bekende organisatie die stranden en de oceanen schoon houdt. Ook de materialen die Marley voor haar producten gebruikt zijn boom-, oceaan- en milieuvriendelijk. Voor de speakers gebruikt House of Marley recyclede stof (een blend van 30% hergebruikt biokatoen, 30% hergebruikt hennep en 40% hergebruikt PET). Ook maakt House of Marley gebruik van biologisch katoen, kurk, gerecycled papier en natuurlijk de signature bamboe. 


Voor ieder budget een optie

Het is behoorlijk fijn dat er voor ieder wat wils is: of je nu voor een portemonneevriendelijke optie gaat of voor het hogere segment: het geluid is altijd van goede kwaliteit. Zo hebben de Redemption ANC oordopjes (199 euro) active noise cancelling, maar zijn de Smile Jamaica oordopjes (22,91 euro) ook van supergoede kwaliteit. 



20% korting op producten van House Of Marley

Samen met house of Marley hebben we een superleuke kortingsactie afgesproken. Wanneer je de code ZeroWaste gebruikt op de webshop krijg je van 24 t/m 31 augustus 2020 20% korting! Zo wordt het nog aantrekkelijker om te investeren in een duurzaam product. Bij iedere aankoop wordt een boom geplant via OneTreePlanted. Ook tof: House of Marley werkt samen met de Surfrider Foundation, om de oceanen schoon en plasticvrij te houden. 

Het verschil tussen Smile Jamaica en Redemption ANC

Wij gebruiken allebei andere oordopjes. Jessie gebruikt de oordopjes vaak tijdens het sporten dus vond draadloze oordopjes super handig. Zij gebruikt de Redemption ANC, die gemaakt zijn van duurzaam FSC-bamboehout, regrind houtvezelcomposiet en regrind siliconen (zonder gifstoffen). De oordopjes hebben een accuduur van 5 uur en kunnen met de bijgeleverde bescherm- en oplaadcase nog eens 15 uur langer meegaan. 



Nicky gebruikt de oordopjes vooral op de fiets en om te bellen, dus gebruikt de Smile Jamaica. Deze oordopjes zijn gemaakt van hout en aluminium en hebben een extreem chille feature. Doordat House of Marley stof om de draadjes heeft gewikkeld raken de kabeltjes veel minder snel in de war! De oordopjes zijn supersterk en hebben een bereik van 18-22kHz. 



Liefs! 
Jessie en Nicky

    Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail! 
    Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
    Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject 
    Volg onze winkel op Instagram: instagram.com/smir.store 

    Wij mochten de nieuwe oordopjes uitproberen. We zijn niet betaald voor het maken van de content en delen altijd onze eigen, onafhankelijke ervaringen. We krijgen geen commissie als je de kortingscode gebruikt. 

    You Might Also Like

    0 reacties

    Contact

    Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

    Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

    Facebook