Doe Het Zero is uit!

14:27


Taart! Bloemen! Feest! Vandaag is het zo ver: ons boek Doe Het Zero is officieel gelanceerd. In dit boek vind je allerlei toffe recepten voor een leuker leven met minder plastic. 

Een Corona proof lancering

Om te vieren dat het boek uit is hebben we iets leuks bedacht. 
We organiseren een Scavenger Hunt.🔍 Say what? We hebben een aantal boeken verstopt door heel Nederland (ja, echt). Op @doehetzero delen we vanaf vandaag hints voor een unieke link. Heb je die opgelost? Raad dan één van de verstopplekken verspreid over álle provincies in Nederland. Ben je de eerste? Dan mag je ons nieuwe boek mee naar huis nemen.

Doe je mee? Leuk!!

Bestel het boek 

Je kunt het boek bestellen via de boekhandel, via Bol.com* of via onze eigen winkel SMIR shop. Er is ook een e-book van Doe Het Zero te koop, die je onder andere via Bol.com kunt bestellen.*  


Liefs!
Jessie en Nicky

  Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail! 
  Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
  Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject 
  Volg onze winkel op Instagram: instagram.com/smir.store 


  * Sommige links in dit artikel (te herkennen aan merken met het sterretje) zijn affiliate links, dat betekent dat een heel klein percentage van de dingen die jij koopt naar ons gaat. Je betaalt daar natuurlijk niks extra's voor! Wij kunnen hierdoor de kosten van de site voor een heel klein deeltje dekken. 

  You Might Also Like

  1 reacties

  Contact

  Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

  Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

  Facebook