Plant based melkmaker kopen? Nu korting én verzending uit de EU

12:09


 

Joehoee! Hier zijn we even met een korte update over onze favoriete vegan melkmaker. Hierin maak je havermelk, sojamelk, rijstmelk, kokosmelk... whatever you like. Maar ook bijvoorbeeld smoothies, ijsthee, special koffies (zei iemand pumpkin spice latte?) en meer. En we hebben een speciale pre-order voor je, die je niet wil missen! 

Verzending vanuit Europa

Het grootste nadeel van de Almond Cow melkmaker is dat hij uit Amerika komt, en je dus soms importkosten moet betalen. Máár.... Niet lang meer! Als je nu een pre-order plaatst krijg je jouw melkmaker vanuit Europa opgestuurd. Geen importkosten én geen verzendkosten dus! En als kers op de taart ontvang je met de code EUPREORDER ook nog eens $50 korting op de originele prijs. Win-win!


$50 korting op je vegan melkmaker

Zat je dus al een tijdje te twijfelen? Dit is je kans. Almond cow geeft namelijk bijna nooit korting. Alleen tijdens Black Friday. Dit is dan ook een Black Friday pre-order. Je ontvangt je machine in november. Op tijd voor de feestdagen dus. De actie eindigt vrijdag 27 oktober en is dus heel beperkt geldig. 
Meer lezen over de Almond Cow

Eerst even weten hoe de machine werkt? Lees dan ons eerdere artikel over onze favoriete plantaardige melk maker. Wij gebruiken hem inmiddels al meer dan 2 jaar, naar volle tevredenheid. En krijgen regelmatig DM's van mensen die ook de investering hebben gedaan en er heel blij mee zijn. 


Pre-order gemist? Niet getreurd

Kom je later op dit artikel terecht en heb je de pre-order gemist? Geen probleem. Met de code JESSIE ontvang je alsnog korting. Helaas wel minder dan $50, maar iets is beter dan niets ;) 


You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook