Duurzame ideeën voor Valentijn

10:46

Zin om Valentijnsdag te vieren? Dat kan gelukkig ook duurzaam! Wij helpen je op weg met wat leuke cadeau-ideeën. Met deze duurzame Valentijnscadeaus maak je écht iemand blij. En natuurlijk hoeft dat niet per se je geliefde partner te zijn. We weten zeker dat een spontaan cadeautje of speciaal gebaar voor je oma, vader of collega net zo erg gewaardeerd wordt! 

Gewoon even aan iemand denken

Valentijn hoeft echt niet groots en meeslepend te zijn. En het hoeft zeker niet heel duur te worden. We weten zeker dat je iemand al enorm kunt verrassen met een leuk kaartje gedrukt op gerecycled papier. Je kunt er zelfs een QR code aan toevoegen waardoor je een videoboodschap kunt opnemen. Bij Kaartje2Go kun je nu gratis een videoboodschap toevoegen aan je kaartje. Superleuk! 

Eten in een duurzaam restaurant voor Valentijn

Wel even boeken, want de restaurants zullen dit jaar vast stampvol zitten. De meeste restaurants hebben leuke Valentijnsmenu's waar extra aandacht aan is besteed. Maar nog leuker is het natuurlijk om je Valentijnsavond door te brengen in een duurzaam restaurant. Via de site van Lekker Plantaardig of de app Happy Cow vind je vega(n) friendly restaurants door heel het land (én in het buitenland). 

Fijne vega(n) restaurants om je date mee naartoe te nemen:
  • Botania Utrecht - gevestigd in Green Up warenhuis. Heerlijke en bijzondere gerechten voor een perfecte lunch. En je kunt er ook cocktails drinken!
  • Vegitalian Utrecht - ga je voor de traditionele pizzadate? Doe die dan bij Vegitalian. Dit zijn écht superlekkere vegan pizza's
  • Vegan sushi bar Amsterdam - gezellig samen sushi delen en genieten van écht lekkere vegan sushi. Dat wil je toch? 
  • Veganees Amsterdam - ga voor Vegan asian streetfood voor brunch, dinner of een drankje aan de bar. 
  • Dumbo Rotterdam - een 3- of 4 gangen menu met de heerlijkste plantaardige gerechten. We like! 
  • Rozey Amersfoort, Delft, Den Haag of Rotterdam - Rozey is een all inclusive veggie en vegan restaurant waar jij en je date samen kunnen smikkelen van bijzondere gerechtjes. 
  • Plant Den Bosch - in het Green Cafe vind je meest kleurrijke gerechten en vrolijke smoothies. En ondertussen kun je je date hints geven welke producten je uit de winkel wilt hebben ;) 
  • Viola's Patisserie Eindhoven zien we altijd bij Miriam van Veggiereporter voorbij komen en sindsdien weten we het zeker: hier haal je práchtige taartjes en ander lekkers. Je kunt ook online bestellen door heel Nederland! 

Duurzame lingerie voor jezelf of een ander

De prachtige lingeriesets van Savara Intimates worden gemaakt van natuurlijke materialen en reststoffen. Alles wordt in Europa geproduceerd onder eerlijke omstandigheden. Extra fijn: dit merk verkoopt producten in alle maten en in de online fitting room kun je precies de juiste maat selecteren. Code ZEROWASTE 133 geeft 10% korting op alle producten. Geldig tm 15 maart 2022. 


Netflix & Chill

Je kúnt natuurlijk opgedoft naar een romantisch restaurant, maar stiekem is het ook wel héél chill om lekker binnen te loungen. Je maakt je Netflix & chillavondje extra compleet door de súpercomfortabele  duurzame sweats van Colorful Standard.  Denk aan duurzame joggingbroeken, biologisch katoenen hoodies en beanies in allerlei kleuren van de regenboog. Ga lekker matchy matchy met je date door te kiezen voor dezelfde kleur of vul elkaar perfect aan.... er zijn té veel leuke kleuren om uit te kiezen! Met de code HETZEROWASTEPROJECTCS10 ontvang je 10% korting op je bestelling. 

De Ivory White is mijn favoriete kleur

Lekker wegkruipen

En als je dan toch in de snugglemodus zit, kun je net zo goed lekker in bed kruipen. Voor de ultieme chill-ervaring raden we de dekbedovertrekken van Kayori aan. Dit Nederlandse duurzame merk maakt producten van gecertificeerde duurzame materialen. Van dekbedovertrekken tot heerlijke plaids en van duurzame massageolie tot de lekkerste interieurparfums... Maak van je huis een vijfsterrenhotel! Met de code ZEROxKAY krijg je 20% korting op je bestelling bij Kayori

Code ZEROxKAY geeft je 20% korting op alles




Let love grow

Liefde kan bloeien... En hoe leuk is dat om te symboliseren met een biologisch zadenpakketje? Ook ideaal als cadeautje voor door de brievenbus. Bij zadenkopenonline ontvang je 10% korting op alles! Gebruik code voorjaar voor 10% korting op het gehele assortiment!

Liever wat groter aanpakken en geen zin om te wachten tot de zaadjes uitgekomen zijn? Kies dan voor een kneusjesbox met plantjes die anders weggegooid zouden worden




Een speciaal condoom

Wil je op een grappige manier de avond goed afsluiten? Laat dan een condoom bedrukken met eigen foto/logo/tekst. Dan ontvang je condooms met jouw design op de folie! Design gemakkelijk online en laat jouw gepersonaliseerde condooms bedrukken en ontvang het snel (en in een kleine oplage) thuis. Kies vooral ook voor een vegan condoom (nee, condooms zijn niet altijd vegan! Bizar he!) of een condoom zonder latex om het extra duurzaam te maken. 

Valentijn cadeaubox

Bij Blokzeep vind je plasticvrije verzorgingsproducten. Van shampoobars tot make-upremovers. Op de site van Blokzeep kun je zelf een cadeauset samenstellen met de favoriete geuren of producten van je date. Of laat Blokzeep het werk doen en geef een duurzame cadeauset van Blokzeep

De duurzame webshop BioSelfcare heeft een Valentijnsbox samengesteld met producten van HappySoaps, Ayumi en Pukka thee. 




Duurzame warmte voor een ander

Ook een leuk idee: Stoov maakt warmtekussens, warmtehoezen voor op je bureaustoel en zelfs verwarmde hondendekens. Zo kan de verwarming wat graden lager en blijft het vlammetje tussen jullie extra lang branden. 


Liefs!

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail! 

Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg ons op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject 

Sommige links op de pagina zijn affiliatelinks. Wij ontvangen een kleine commissie, jij betaalt nooit iets extra's.  

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook