Ons kerstmagazine, dé duurzame gift guide!

10:44


This the season to be gifting! En of dat nu een ervaring, fijne zelfgemaakte taart of iets anders is maakt niet uit. Want wij geloven dat cadeaus geven ook heel duurzaam en leuk kan zijn. Yay! Daarom verzamelden we ál onze tips, inspiratie en leuke cadeautips voor je in een gift guide van bijna 70 pagina's dik! Je kunt de guide gratis downloaden en lekker digitaal bekijken. En... Er staan ook heel veel kortingscodes in! 

Toen wij in 2014 begonnen met onze duurzame zero waste lifestyle dachten we dat het geen optie meer zou zijn om cadeaus te kopen voor de ander. Want 'nog meer spullen' past niet echt bij onze mindset. Inmiddels weten we dat cadeaus geven ook andere vormen kan hebben. Bijvoorbeeld een cadeau in de vorm van een ervaring, een praktisch cadeau (geloof me, een duurzame menstruatie-onderbroek geven is écht niet raar) of een cadeau van goede kwaliteit. En stiekem zijn we daar héél blij mee. 

Want ook wij worden ontzettend blij van het uitpakken van een presentje dat iemand met liefde en aandacht voor ons heeft uitgezocht en gekocht. Daarom spendeerden we uren aan onze gids en hopen we dat er voor iedereen iets bij zit. Welk budget je ook hebt en welke ontvanger je ook in gedachten hebt... Deze guide biedt inspiratie voor jou! 

Klik hier om de guide te downloaden. Zit je op je mobiel? Klik hier om de guide online te lezen!




Een paar toffe cadeau-ideeën uit de gift guide

In de gift guide vind je niet alleen fysieke cadeaus, maar ook vega(n) recepten, zero waste DIYs, inspirerende verhalen en praktische tips. Zo wordt het echt leuk om hem lekker door te bladeren en te lezen. Alvast wat inspiratie nodig? Hierbij een paar toffe tips uit de gift guide! Blader door de Gift Guide op Issuu.



Nieuw in het assortiment van Blokzeep zijn de make-up remover bar, gezichtsreiniger bar en gezichtscrème bar. Super uniek, want volledig plasticvrije solid gezichtsverzorging is eigenlijk bijna nergens te vinden. Bekijk alle duurzame producten van Blokzeep of ga direct naar de cadeau-ideeën van Blokzeep. 

Met de Sustainable Fashion Gift Card geef je niet zomaar 'een cadeaubon'. Je geeft iemand toegang tot de wondere wereld van duurzame mode! De giftcard is namelijk online en offline in te wisselen bij meer dan 80 duurzame merken, winkels, belevenissen, fashion rentals én vintagewinkels. Van duurzame tas van MYoMY of plasticvrije sportkleding van Iron Roots tot item uit de kledingbibliotheek Masterpiece of naaiworkshop bij De Steek.


In één keer klaar met de zero waste box van Kazidomi. Van shampoobar tot actieve kool waterzuiveraar... Hiermee geef je een zero waster (to be) écht concrete handvatten om aan de slag te gaan. Code ZEROWASTEPROJECT10 geeft 10 euro korting op het hele assortiment. Code ZEROWASTEPROJECT20LID geeft 20 euro korting op een lidmaatschap. Niet geldig icm andere aanbiedingen


Ik had ZO GRAAG gewild dat ik deze menstruatieonderbroeken een keer als cadeau had gekregen. Want my oh my, dit zijn echte lifesavers. Het period underwear van Snuggs is op een eerlijke manier geproducerd in Europa, gemaakt van materialen als biologisch katoen en TENCEL en su-per-zacht. Je gebruikt een menstruatie-onderbroek als alternatief voor bijvoorbeeld (wasbaar) maandverband, een cup of tampons. Maar je kunt de verschillende items ook combineren. Ik gebruik de menstruatie-onderbroeken van Snuggs nu al een paar maanden en heb het aankoopbedrag er sowieso al uit. Code JESSIE15 geeft 15% korting op het hele assortiment. Niet geldig icm andere aanbiedingen 










You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook