Black Friday acties van duurzame merken

11:42We twijfelden heel erg of we nou juist wel of niet kortingen moesten delen op Black Friday. Maar uiteindelijk vonden we dat de keuze om mee te doen door het merk zelf gemaakt wordt (en de merken die we delen houden dezelfde impact/betalen hun medewerkers en makers dezelfde eerlijke prijs). Dus daarom delen we een aantal acties van duurzame merken op Black Friday met je. 

Het kan voor iemand nét de afweging zijn tussen een duurzaam of niet-duurzaam product, als er op het duurzame product korting gegeven wordt. Maar ook jij als consument kunt bepalen of je de korting van het merk gebruikt of (als je het kan missen) het merk op een ander moment support voor de volledige prijs. Gebruik je gezond verstand en koop geen onnodige dingen. Dat is uiteindelijk het belangrijkste!

Duurzaam beddengoed, kleding en matrassen van Yumeko

Yumeko heeft eigenlijk bijna nooit kortingen, dus dat zij meedoen aan Black Friday is vrij uniek. En de actie is ook nog eens enorm: voor elke 100 euro krijg je 25 euro korting. Dat betekent dat bijvoorbeeld de linnen dekbedovertrekken of katoensatijnen dekbedovertrekken een stukje voordeliger zijn dan normaal. Maar bij bijvoorbeeld donzen dekbedden of de Yumeko natuurlatexmatrassen heb je pas écht flinke korting. Op een tweepersoons natuurlatexmatras loopt de korting op tot 550 euro! Is je matras al een tijdje aan vervanging toe? Dan kan dit een goed moment zijn om over te stappen op een duurzaam matras. Ook op de kleding en accessoires van Yumeko geldt de Black Friday korting. 
Plantbased milk maker van Almond Cow

Nog zo'n merk dat alleen tijdens Black Friday een korting heeft is Almond Cow. Dit merk maakt plantbased milk makers. Dat ziet eruit als een soort melkopschuimer, maar dan anders. Met de Almond Cow maak je plantaardige melk van bijvoorbeeld amandelen, havermout of andere noten, zonder dat je zelf hoeft te blenderen of de melk in een notenzak hoeft uit te knijpen. Het apparaat is vooral geschikt als je vaker dan 'af en toe' plantaardige melk maakt, want hij is ongeveer net zo duur als een blender. Let trouwens wel op dat er importkosten kunnen zijn, omdat het merk uit Amerika komt. 


De melkmaker van Almond Cow. Foto: Almond Cow

LiveCoco opzetborsteltjes, vegan bijenwasdoeken en hondenproducten

Het assortiment van LiveCoCo is gerust een beetje random te noemen. Eerder schreven we al over de recyclebare opzetborsteltjes voor je elektrische tandenborstel, maar ze verkopen ook natuurlijke hondenproducten, vegan bijenwasdoeken, floss en andere producten. Met de code BLACK30 krijg je 30% korting tijdens Black Friday

Green Friday bij Natural Heroes

Het merk Natural Heroes is een fijn adres voor bijvoorbeeld ingrediënten voor je eigen crèmes of cosmetica. Tijdens hun Green Friday zijn geselecteerde items, waaronder sheabutter, amandelolie en jojoba-olie afgeprijsd
Korting op Woden en Vejaschoenen bij Van Assem

Heb je ons blog over duurzame sneakers al gelezen? Mocht je enthousiast zijn geworden van de schoenen van het duurzame merk Veja, dan kun je nu een paar scoren met Black Friday korting bij Van Assem. Onze persoonlijke favoriet, namelijk de duurzame schoenen van Woden, zijn ook in de aanbieding tijdens Black Friday. 

OrganicBascis geeft 25% korting en doneert aan het WWF

Ons favoriete duurzame basicsmerk OrganicBasics verkoopt onder andere duurzame jurkjes, duurzame overhemden, duurzaam ondergoed en duurzame winteraccessoires. Tijdens Black Friday krijg jij 25% korting en doneert OrganicBasics voor elke order 10 euro aan het WWF, die er voor zorgt dat boeren overstappen op regeneratieve katoenteelt ipv reguliere katoenbouw. Win-win dus. 


Liefs

We zijn niet betaald om deze blog te schrijven, dat doen we omdat we erg enthousiast zijn over alle merken die we in deze post noemen. Sommige links zijn affiliate, dat betekent dat wij een heel klein percentage van jouw aankoop krijgen - dat kost jou natuurlijk helemaal niks!

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail! 
Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject 
Volg onze webshop op Instagram: instagram.com/smir.store 

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook