Studenten opgelet: België organiseert een Zero Waste Student Challenge

10:51


Ben jij student en begaan met het milieu? Dan is dit misschien wel leuk voor je. We zagen namelijk dat De Stichting voor Toekomstige Generaties een 'Zero Waste Student Challenge' organiseert. Door mee te doen ben je niet alleen heel milieubewust bezig, maar maak je ook kans op subsidies om je project te ondersteunen. Iets wat natuurlijk vaak het cruciale punt is bij het ontwikkelen van een nieuw idee. En daarom vonden we het wel zinvol om het ook even hier met jullie onder de aandacht te brengen! 

Deelnemen aan de Zero Waste Student Challenge

Heb jij een superslim productieproces opgezet waarmee je minder afval produceert? Of heb je hét alternatief voor een bepaald wegwerpproduct verzonnen? Dan is de challenge wellicht iets voor jou. Ben je enthousiast? Kijk dan even op de site van de stichting en maak je aanmelding in orde. Aanmelden kan tot 28 februari, dus twijfel niet te lang ;)  Het is overigens wel verplicht om ingeschreven te staan bij een Belgische hogeschool of universiteit, maar de sutdierichting of het studiejaar maakt niet uit. 

De subsidies die je kunt winnen lopen uiteen van 500 tot 5000 euro. Ook goed om te weten: initiatieven op het gebied van organisch afval (dus bijv. composteren of het gebruiken van bijproducten uit de voedingsindustrie voor nieuw eten) tellen niet mee. 

En... laat het ons natuurlijk weten als je meedoet! 

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook