Hotspot: duurzame conceptstore NØRD in Leeuwarden

07:24


Wie had dat gedacht: naarmate je hoger ons land in trekt, krijg je automatisch Scandinavischere vibes! Of zou dat alleen voor de supertoffe hotspot NØRD gelden in Leeuwarden? In deze conceptstore vind je veel duurzame merken en ademt alles Scandinavië. Het is net of je een toffe winkel in Kopenhagen of Stockholm binennstapt. En dat is best gevaarlijk, want laten we daar nou nét heel erg fan van zijn!

Omdat we NØRD al een tijdje op Instagram volgden, wisten we al een beetje wat we konden verwachten. Een supermooi pand met fijne Scandinavische interieuritems, that is. En waar sommige hotspots 'in het echt' ineens zwaar kunnen tegenvallen, was dat hier niet het geval. Wát een mooi pand zeg! De grote ramen maken de voorkant superlicht - en ook van binnen voeren lichte frisse kleuren de boventoon. Omdat ik mijn simpele handcameraatje bij me had, zijn de foto's niet zo mooi als ik zou willen. 


Bij NØRD kun je terecht voor duurzame merken, Scandinavische items en een kopje koffie met wat lekkers. De concept store is een koffietentje en winkel in één en deze twee onderdelen lopen ook dwars door elkaar heen. Wij hadden net een ontbijtje achter de kiezen, dus hebben niet geproefd wat er op de kaart stond, maar qua sfeer ziet het er in ieder geval ontzettend gezellig uit. 


Pasteltinten voeren echt de boventoon in de winkel, net als underlayment en planten. Maar geef toe: je wilt toch spontaan al deze kussens op je lichtgrijze Scandinavische bank gooien en er tussen ploffen? House goals, anyone? 

Ben jij hier al eens geweest? 


Liefs,
Nicky & Jessie

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz


You Might Also Like

1 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook