Hier hangen we uit - online & offline

14:59


Onze levensstijl valt grappig genoeg steeds vaker op. Niet alleen bij mensen die op zoek gaan naar zero waste tips en bij ons blog uitkomen, maar ook bij de media. Afgelopen zaterdag stonden we in het magazine VROUW, dat iedere week bij de Telegraaf verschijnt, vond je ons op duurzaamheidssite Hetkanwel  en waren we te horen in het radioprogramma Zin in Weekend. De komende weken staan er ook weer toffe lezingen op het programma; zien we je bijvoorbeeld in Amsterdam?  

In de media 

De laatste moesten we héél vaak ons huis opruimen, omdat er een journalist langskwam. Dat is natuurlijk niet erg, want als we een kans vinden om de zero waste boodschap bij meer mensen onder de aandacht te brengen, doen we dat natuurlijk al te graag. Dat wij daar ongeveer al onze vrije tijd voor opofferen nemen we gewoon even voor lief. Omdat we voor Vrouw natuurlijk niet alles in één artikel konden vertellen, hebben we een aantal vlogs opgenomen voor de site. Deze week vind je iedere dag een nieuwe video in onze vlogreeks voor VROUW. Ook hebben we een aantal Q&A-vlogs opgenomen voor ons eigen YouTubekanaal. Maar eerst moeten we nog de tijd vinden om te editen... ;) 


Ook kregen we afgelopen week een reporter van het KRO-NCRV programma Zin in Weekend van Radio 5 op bezoek. 


Aan journalist Wyke van duurzaamheidssite  Hetkanwel vertelden we afgelopen zondag ook alles over ons boek. Lees hier het artikel op Hetkanwel

Ben je benieuwd waar we nog meer in stonden? Op onze pagina 'In de media' vind je een heel overzicht

Lezingen

Naast vloggen en interviews geven we natuurlijk ook door het hele land lezingen. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor aankondigingen! Het eerstvolgende openbare evenement is in Circl, op 19 april in Amsterdam. Meld je hier aan voor het facebookevenement of check de site voor info. Als je van tevoren een hapje wilt eten kun je in het circulaire restaurant aanschuiven: 80% van de producten wordt lokaal ingekocht en de kaart is samengesteld door chefs van the Youth Food Movement en SlowFood. Ook leuk: Instock is één van de leveranciers van de producten van het restaurant en alle reststromen worden opnieuw gebruikt. Het hele gebouw zit overigens ook vol 'upcycled' materialen.

Het is maar goed dat we niet meer tijd kwijt zijn aan het wegbrengen van ons afval of het doen van onze boodschappen, want met al deze toffe projecten en activiteiten blijft er anders nauwelijks vrije tijd meer over (ja, we doen onze blogprojecten nog steeds onbetaald en in onze vrije tijd. We hebben allebei een fulltime baan naast onze zero waste lifestyle.). Bij alle interviews waar achteraf door de reporter wordt gezegd "supergoed, maar ik zou er de tijd niet voor hebben", moeten we dan stiekem ook wel een beetje lachen. 


Liefs,
Nicky & Jessie

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook