Hoe is het met ons boek?

06:49


Het moment dat we aankondigden dat we een boek gingen schrijven lijkt voor ons al héél lang geleden. En dat is niet zo gek, want achter de schermen zijn we superdruk bezig met het omtoveren van een lifestyle in een verhaal. Yes; in ons boek lees je straks alles over onze successen én mislukkingen tijdens onze zero waste journey. 

Reserveer alvast jouw exemplaar!

Ons boek ligt 18 september in de winkels. Yes; dan moet hij helemaal signed, sealed, delivered zijn (OMG!). Wil je ons - en de uitgever - alvast wat extra steun in de rug geven, reserveer dan nu alvast jouw exemplaar! Klik hier om ons boek via Bag-again te bestellen! Dan krijg je hem als één van de eersten op je deurmat. Ook is de zomeraanbiedingsgids naar alle boekenwinkels gestuurd. Je kunt dus ook vast bij je favoriete boekwinkel vragen of ons boek daar straks te koop is. 

Je kunt deze zomeraanbieding overigens ook online bekijken en ontdekken welke boeken er straks nog meer in de winkel liggen. Work in progress

Betekent dit dat ons boek dan eigenlijk al helemaal klaar is? Nee, we kunnen nog geen vakantie vieren. Het manuscript wordt nog aan alle kanten verbeterd, over de cover wordt nog hard nagedacht en we moeten natuurlijk zorgen dat ál jullie vragen in het boek worden opgenomen. Heb je dus nog megatips, opmerkingen of must-writes: let us know!

Reserveer bij bol.comLiefs,
Nicky & Jessie

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

Let op: de link is een affiliatelink van Bol.com. We ontvangen als het goed is een kleine commissie als je via deze link een aankoop doet. 

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook