Het is weer kersttijd!

06:37

Onze favoriete tijd van het jaar is weer aangebroken: KERST. Nog voordat Sinterklaas het land uit was dit jaar begon het al: onze Christmas crazy fase. Vraag ons niet waarom, maar we zijn dol op kerst. De versieringen, het eten (!), de gezelligheid... Het is gewoon ieder jaar weer fantastisch!

Onze kersttips

Voor de beste kersttips verwijzen we je graag naar onze eerdere blogs. We hebben namelijk al héél veel geschreven over deze fijne tijd ;) 

Leuke agendatips

  • Omdat we wegens sneeuwval niet naar de kerstmarkt in Keulen konden, kwamen we bij Klein Zwitserland in Driebergen Rijssenburg terecht. Vanuit dit chalet annex pannenkoekenrestaurant annex fondueplek annex steengrillrestaurant (omg, dat bestaat dus nog gewoon) loop je zó het bos in. 's Avonds is het er ontzettend gezellig en de vegetarische opties op het menu zijn ook zeker prima! 
  • Op 23 december is er een heuse DakMarkt in Den Haag. In de kas op... jawel het dak... kun je allerlei producten van lokale ondernemers krijgen. Van cakes en wraps tot quiche en stoof: mjám!
  • Dit weekend kun je in Rotterdam, in het BlueCity Lab, papier leren maken van reststromen. TOF! 
  • Oh en als je nog op zoek bent naar duurzame kerstcadeaus kun je naar de Kennemerduinen; daar kun je, tussen de schapen!!, gezellig  shoppen. 

En dit jaar dan?

Dit jaar staat ons huis weer vol met versiering uit de kringloop en hebben we ook onze vintage kersttruien alweer uit de kast getrokken. De laatste dagen hebben we er zelfs een utizicht met witte sneeuw bijgekregen.

We kopen voor iedereen verantwoorde cadeautjes of ervaringen en zijn al druk bezig met het voorbereiden van een vega(n) kerstdiner. Dit jaar is het thema 'Forest Feast' - en de lekkerste recepten zullen we uiteraard met jullie delen! 

Daarnaast is het mijn eerste kerst met mijn vriend Joeri. Hoewel het al lijkt alsof ik hem járen ken, zijn we pas sinds afgelopen februari official. Joeri is eigenlijk nóg meer fan van kerst, winter en sneeuw dan ik en kijkt al weken uit naar het kerstdiner (Nicky en onze vader koken altijd superlekker tijdens kerst!). Naast mijn hometown ben ik dit jaar ook in Terneuzen te vinden, bij zijn familie. 

Wat ga jij doen met kerst? 
You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook