VLOG: Composteren met wormen!

06:54


Yes, sinds een paar dagen zijn we de gelukkige adoptieouders van een stel wormen! Eerder probeerden we al thuis te composteren met de Bokashiset, maar dat was bij ons geen succes. Nu gaan we het proberen met een wormencompostbak van de Stadswormerij. Zo tof! Het eerste wat we deden was namen bedenken voor onze wormen informatie opzoeken over wormencompost en de belangrijkste bevindingen hebben we in een video voor jullie op een rijtje gezet. We zijn natuurlijk ook superbenieuwd naar jouw ervaringen, tips of vragen!


Liefs,

Nicky & Jessie
Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

2 reacties

  1. Fijne video om te bekijken. In België hebben we daarvoor een gft-bak die opgehaald wordt door de gemeente. Lijkt mij na het bekijken van jouw video hetzelfde, maar dan zonder de wormen. Heb je in een compostbak last van vliegen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, Jullie hebben extra stimulans gegeven om nieuwe stapjes 'direction-zero-waste' (zo noem ik mijn project ;) ) te zetten. Vandaag jullie boek uitgelezen. Zojuist vanaf het vakantieadres make-up reinigingspads gekocht en afgesproken dat als we thuiskomen van onze vakantie een wormenbak maken, zoonlief kan niet wachten om de wormen erin te doen. En ik ik kijk er ook naar uit. Bedankt voor jullie prachtige boek, jullie levensstijl en inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl.

Facebook

Pinterest