Løs Market - verpakkingsvrij boodschappen doen in Kopenhagen

07:53

Wij worden altijd zo blij van verpakkingsvrije winkels! We konden dan ook niet wachten om Løs Market in Kopenhagen te bezoeken. Deze bulkwinkel is de eerste (en tot nog toe enige) in Denemarken en zit in een superschattig pand in de hipsterwijk achter het centraal station.


Løs Market bestaat eigenlijk uit drie piepkleine winkeltjes die met elkaar verbonden zijn. Je vindt er een wand vol bulkbins met noten, granen, pasta, rijst, etcetera; een kast vol kruiden en een flink assortiment groente en fruit (wij vinden het altijd heel fijn als je hiervoor ook gewoon bij de verpakkingsvrije winkel terecht kunt, dat is echt niet altijd zo). Verder kun je er terecht voor zeep, schoonmaakmiddelen, oliën, snacks, eieren, honing.. eigenlijk alles dat je nodig hebt!


Het assortiment van Løs Market is 100% biologisch, maar - net als alles in Denemarken - wel wat prijzig voor ons. Wij kochten wat gedroogde blueberries, chocoladenoten en gekarameliseerde pistachenoten en moesten 45 euro afrekenen. Oeps. Je vindt Løs Market aan Saxogade 77, 1662 Kopenhagen.


Ben jij wel eens bij Løs Market geweest?

Liefs,

Nicky & Jessie

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

1 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook