Emma+John wordt Het Zero Waste Project!

16:44


Tijd voor taart! (Wanneer niet hè?). Het is namelijk tijd voor iets nieuws: Emma+John heet vanaf nu Het Zero Waste Project! We hebben een splinternieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe dosis inspiratie om van ons blog dé plek voor jouw zero waste avonturen te maken. 

Waarom veranderen we onze naam?
In 2014 begonnen we met ons blog: Emma+John. Omdat we zelf een maand lang Zero Waste probeerden te leven, en in de voorbereiding en tijdens het proces héél véél informatie tegenkwamen, besloten we om een blog te starten. Zo zouden onze uren speurwerk en trial and errors niet verloren gaan én konden we wellicht ook anderen inspireren met onze levensstijl. Wat we echter nooit hadden verwacht, was dat we zoveel mensen zouden (gaan) bereiken met ons blog. Inmiddels zijn we bijna drie jaar verder en hebben we al heel veel blogposts, interviews en toffe avonturen op ons naam staan. Wat begon als een grappig blogje is inmiddels veel meer dan dat!

We zijn altijd voorstander geweest van onze naam: Emma+John. Zoals je hier kunt lezen is de naam gebaseerd op onze superhelden, Emma Peel en John Steed, en willen we net als dit legendarische duo de wereld redden.  Helaas zorgde de naam ook voor probleempjes: bij ieder interview moesten we uitleggen wáárom we voor Emma+John hadden gekozen, we kregen regelmatig mailtjes met 'Hoi Emma' binnen en als we ergens een lezing gaven vroegen mensen waar John was. Een beetje zonde dus! Om al die problemen voorgoed (?) uit de wereld te helpen hebben we dus de knoop doorgehakt: we gaan door zoals we zijn begonnen. Het Zero Waste Project past daar dus helemaal goed bij. 


Wat gaat er allemaal veranderen?
Niet zoveel! Zoals je pasgeleden al kon lezen hebben we heel veel plannen én aangekondigd dat er wat veranderingen aan zaten te komen. Dit is daar de grootste (en voor jullie meest zichtbare) van. Verder zul je gewoon, net als altijd, blogs over onze lifestyle, interessante aankondigingen van evenementen en activiteiten en toffe weetjes en extra's tegenkomen.

Ben je nieuw op het blog, of heb je even zin in een re-start? Check dan vooral deze linkjes even!

Vergeet je ons ook niet te volgen op social? 


Liefs,
Nicky & Jessie

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/emmajohnblog/ --> Dit gaan we nog aanpassen
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/nickyemmajohn en Twitter: @Nickyemmajohn --> Dit wordt nog gewijzigd 
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz


You Might Also Like

2 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook