Bea Johnson weer in Nederland: kom naar de PuurFair&Genoegdag!

14:28


Weet je nog? Toen we Bea Johnson in Nederland uitnodigden en het een ont-zet-tend tof evenement werd? We nodigden tijdens de meet&greet met Bea ook de hoofdredactrice van Genoeg magazine, Heleen van der Sanden, uit en zij werd hier ontzettend enthousiast van het verhaal van Bea. Daarom besloot ze Bea uit te nodigen voor het jubileum van haar magazine: de Genoegdag! Extra leuk: de dag vindt plaats op het terrein van de Westergasfabriek en werkt op deze dag samen met de Puur Fair: een duurzame beurs waar wij vorig jaar één van de hoofdsprekers waren. Wij hebben bij deze presentatie van Bea even geen rol (we hebben het veel te druk met andere toffe projecten!), maar natuurlijk wel het bezoek aan Nederland gefaciliteerd. We gaan dan ook zeker even langs bij de PuurFair en Genoegdag dit jaar.Op zondag 17 september kun je bij de Westergasfabriek in Amsterdam naar talloze workshops, lezingen en kraampjes om je te laten inspireren door sprekers als Bea Johnson, Christian Felber en Babette Porcelijn. Verder is er een Liefdesdokter, rondleiding over het terrein langs duurzame innovaties, workshops van Bag-again (Je kunt nog steeds met de code 'emmajohn2017' een gratis zakje bij je bestelling krijgen!), Life Planning en een boekpresentatie van een bespaarkoningin. Op de Puur Fair vind je allerlei standjes op het gebied van duurzaam eten, lifestyle, , vervoerenergie en wonen.

Je kunt een passe-partout (inclusief avondprogramma) kopen voor €19,50 en zo ook meteen een bezoekje brengen aan de PuurFair (bekijk hier het hele programma).

Zien we je daar?

Liefs,
Nicky & Jessie

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/emmajohnblog/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/nickyemmajohn en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnzYou Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook