Volg een zero waste beautyworkshop!

07:07


Regelmatig krijgen we tijdens lezingen de vraag hoe je dan eigenlijk al die verzorgingsproducten waar we het altijd over hebben maakt. Natuurlijk kun je op dit blog áltijd terecht voor al onze recepten, DIY's en vlogs met tips & tricks, maar we vinden het ook heel erg leuk om te kunnen mededelen dat je nu bij ons op kantoor een workshop kunt volgen! Samen met je vriendin/collega/moeder onder het genot van een stukje taart (taart is voor ons essentieel) en een kopje thee informatie krijgen over alle ingrediënten én zelf aan de slag gaan is toch superleuk? 

We hebben verschillende workshops op de planning staan: op onze workshoppagina vind je er meer informatie over. Hier plaatsen we ook nieuwe workshops en workshopdata, dus bewaar de pagina maar als favoriet ;) De eerstvolgende workshops kun je nu al boeken: 
  • 24 juni - Zero waste deodorant
  • 24 juni - Zero waste haarproducten
  • 2 juli - Zero waste verzorging 
  • 9 juli - Zero waste wellness (incl. high tea!)
Kijk op de workshoppagina voor meer informatieof koop hieronder meteen je tickets (bij de tickets vind je ook uitgebreide informatie over de inhoud van de workshop). Kun je op deze data niet naar Amersfoort komen? Je kunt bij ons ook DIY-pakketjes bestellen, die je direct kunt meenemen van ons kantoor in Amersfoort. Voor groepen vanaf 6 personen organiseren we ook workshops op een andere datum: bij ons op kantoor, of bij jou thuis. Houd het dus in je achterhoofd voor als je weer een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje moet organiseren! 
Kun je niet wachten? Ga dan meteen zelf aan de slag! Hierbij delen we vast een receptje (je vindt meer recepten op ons blog) voor onze favoriete zero waste beauty DIY: droogshampoo. Zero waste supereenvoudige droogshampoo

Dit heb je nodig: 

  • Maïzena of arrowroot powder
  • Cacaopoeder
En zo maak je het: 

Mix de twee ingrediënten in een busje (een zoutstrooiertje is handig voor het opbrengen van de droogshampoo) of doe het in een potje. Breng aan met de strooier of met een (make-up)kwast. Het lijkt onmogelijk, maar het is écht waar: deze droogshampoo is net zo effectief als de variant (met tientallen onuitspreekbare ingrediënten) die je in de winkel koopt. Bonus: als je door de regen loopt ruik je naar chocola ;) 

Tijdens de workshop leer je dit óf nog véél meer andere leuke dingen zelf te maken en is er natuurlijk alle ruimte om vragen te stellen. Je gaat met een volledig zero waste verantwoord pakketje met je eigen producten weer naar huis. 

Zien we je snel? 


Liefs,
Nicky & Jessie
Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/emmajohnblog/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/nickyemmajohn en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook