VLOG: zero waste schoonmaakroutine

06:57


Woeeeh, tijd voor een nieuwe VLOG! Deze keer gaat het over ons favoriete onderwerp: het huishouden... Op Instagram lijkt ons huis vaak wel netjes, maar in real life is dat absoluut niet het geval. Als je op een gemiddelde dag onze woonkamer binnenwandelt zie je gegarandeerd wat rommel en afwas liggen. Tsja, als je bezig bent met het redden van de wereld kun je natuurlijk niet altijd het hele huis spic en span hebben ;) Door onze schoonmaakroutine zo simpel mogelijk en zero waste te houden (en stiekem te hopen ooit minimalistischer te leven) proberen we de ergste schade te voorkomen. Watch and ... learn? 


Maar.. hoe erg is het dan? Nou, soms best wel heel erg erg. Omdat ik (J) vaak op de slaapbank in de woonkamer slaap, liggen overal kleren en beddengoed. Tel daar Nicky's naaispullen en de was (deze staat meestal in Nicky's slaapkamer of op het balkon, maar is binnengehaald vanwege de regen) bij op en je krijgt ongeveer dit beeld: 

Before: 
Gelukkig kan ik 's ochtends in een half uur als een razende door het huis rennen en alles opruimen: ieder item een eigen plek geven is een superefficiënte manier om snel een opgeruimd(er) huis te krijgen.

En after....

Heb jij nog ultieme schoonmaaktips voor ons? 

Liefs,
Nicky & Jessie
Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/emmajohnblog/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/nickyemmajohn en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

7 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook