Komen jullie langs op kantoor? Uitnodiging zero waste kantoorwarming!

06:28


Naast ons blog zijn we ook altijd druk bezig met ons bedrijf (A new zero) en onze vereniging (Opgemärkt). Deze drie projecten hebben we nu samengebundeld in een kantoor in Amersfoort! Zo wordt het makkelijker om workshops te geven, brainstorms te organiseren en gewoon écht te werken. Natuurlijk konden we dat niet doen als we onze favoriete bloglezers niet hadden gehad: jullie! Daarom willen we ons (volledig zero waste) kantoor samen met jullie inwijden! Op 21 mei organiseren we een zero waste kantoorwarming in Amersfoort. Kom je ook? 

We maken er niks spannends, groots of meeslepends van hoor; dat zijn we zelf ook niet ;) Maar we zorgen wél voor wat lekkere hapjes, drankjes en gezelligheid. Daarnaast is de kantoorwarming dé manier om jullie te ontmoeten én in gesprek te raken met andere mensen met een duurzame mindset. Zie het als een netwerkborrel, maar dan gezellig (en met taart).

Tussen 14.00 en 17.00 kun je gewoon binnenlopen in ons stulpje aan de Stadsring. Zorg wel even dat je je van tevoren aanmeldt via deze link. Dan weten we hoeveel taart we moeten bakken, snap je? 

Hopelijk tot de 21e! 

PS: Lukt het niet om de 21e te komen? Op 8 mei vind je ons in Pakhuis de Zwijger, op 11 mei bij de Waste Parade in Amersfoort en op 13 mei zijn we bij het Make the World Great Again festival

Liefs,
Nicky & Jessie
Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/emmajohnblog/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/nickyemmajohn en Twitter: @Nickyemmajohn


Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook