Bea in Johnson in Nederland!

10:09

Foto: Jan Willem Groen - Fotografie Groen
Dankjulliewel! Gister was het dan zover: het evenement met Bea Johnson in Nederland. Ik (J) was stiekem best nerveus. Zal haar vliegtuig vertraagd zijn? Vindt ze het wel leuk? Hebben we niet teveel gepland? Komen er nog wel genoeg mensen? (Het event was al een maand van tevoren uitverkocht, maar er zijn vaak afzeggingen, weet ik inmiddels na het organiseren van tientallen evenementen). Gelukkig was de vrees nergens voor nodig: wát een topdag was het gister! Binnenkort vind je een uitgebreid verslag op ons blog, op andere blogs én in tijdschriften, maar voor degenen die er gister niet bij konden zijn wilden we alvast een korte recap geven. 


Een vol programma
We begonnen de dag bij Ecomama Hotel voor een Meet & Greet. Wauw, wát een tof hotel is dat! Je kunt er chillen in een tipi, zelf wat eten bereiden in de jaloersmakende leefkeuken, schommelen met uitzicht op de minibinnentuin of in één van de lekkere stoelen neerploffen. In het Ebook dat binnenkort verspreid wordt lees je alles over dit bijzondere hotel. Ook vertellen we dan alles over Pure Boats: een fonkelnieuwe duurzame boottochtorganisatie die ons van het Waterlooplein naar Restaurant Instock bracht - waar we na een inspirerend praatje van één van de oprichters van het restaurant konden genieten van een viergangendiner. Per Tesla (ik had een Nissan Leaf besteld, maar who cares?) gingen we vervolgens naar Pllek, waar tv-opnames voor Volta TV plaatsvonden én natuurlijk de enige echte lezing werd gehouden. 


Binnenkort vind je alle mooie foto's, een impressiefilm en inspirerende verhalen op het blog.

Liefs,
Nicky & Jessie
Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/emmajohnblog/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/nickyemmajohn en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz


You Might Also Like

2 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook