Terugblikken en vooruitkijken: op naar 2017!

11:11


Wow.. Wát een jaar hè? Voor ons in ieder geval wel. Een flinke toename in onze lezersaantallen, persaandacht, presentaties en lezingen geven, twee carrièreswitches, een nieuw huis... genoeg om op terug te blikken! In de week tussen Kerst en Oud & Nieuw hebben we dan ook even tijd genomen om goed te kijken naar wat er in het afgelopen jaar allemaal is gebeurd én wat we in 2017 willen doen. Ik (J) gebruik hiervoor altijd de handige printables van Ink + Volt (eerst heette het Spark planner, maar deze naam vind ik een stuk toffer).

Voor A new zero, voor mezelf én voor Emma+John is het heel handig om doelen te concretiseren en na te denken over waar je trots op bent én waar je gelukkig van werd. De printables zijn gratis te downloaden, dus het leek me leuk om het met jullie te delen. Ik heb er veel aan gehad in 2016 en ben ook weer helemaal voorbereid (oké, een beetje dan) op 2017.

Gratis worksheets van Ink + Volt
Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van al onze plannen en ontwikkelingen, maar we willen ook graag horen wat júllie nou eigenlijk van ons willen zien in 2017. Zijn er dingen waar je écht nog op zit te wachten? Of juist niet? Moeten we meet-ups organiseren, een vlog opnemen, helemaal stoppen met zero waste (oké, dan negeren we jullie verzoek, sorry) of vaker bloggen? En wat vonden jullie de leukste blogs om te lezen in 2016? Laat het ons weten!

Liefs,
Nicky & Jessie
Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/emmajohnblog/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/nickyemmajohn en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

13 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook