Op de radio: ga mee boodschappen doen!

14:54


Afgelopen week hadden we ons eerste échte interview thuis. Voor Radio 1. Eerder vertelde ik (Jessie) vanuit huis al op FunX over mijn zero waste avonturen, maar nu kreeg ik ook echt een verslaggever over de vloer. Dat betekende dat ons huis zowaar opgeruimd en netjes was en al onze items onder de loep werden genomen.

In het kader van de Groene Week op NPO1 ging Reinout Meijer, verslaggever bij NPO1 Langs de Lijn En Omstreken, mee boodschappen halen én kreeg hij een housetour waar MTV Cribs jaloers op jan zijn. 's Middags sloot Rot Op met je Milieu-deelnemer Roxanne aan om samen deodorant en tandpasta te maken én te proberen. Terwijl ze van het station gehaald werd schoot ik een stiekeme foto (zie hierboven) van de radio-apparatuur.

Het is een ware podcast geworden waarin ik vertel over mijn boodschappen, keukenkastje, badkamer, kat (!), bad, deorecept, koffie... en ga zo maar even door. Benieuwd geworden? Luister hier alle drie de fragmenten terug! 

Heb ik toch nog dingen achterwege gelaten of niet beantwoord? Laat het me dan weten!


Liefs,

Nicky & Jessie

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/emmajohnblog/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/nickyemmajohn en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook