Outfit of the day: vintage en verantwoord

07:28

Deze outfit bestaat uit een beige vintage jas, gekocht bij Het Kaufhaus in Amsterdam, een donkerblauw katoenen jurkje van Danefae, een ecocare panty van de Hema (gemaakt van gerecycled garen) en een tweedehands blauwe geruite tas.

Mijn jurkje van Danefae vond ik bij LEF in Amersfoort, een leuke winkel met duurzame en verantwoorde kleding, maar ook interieurdingen zoals de planten van Ogreen. Danefae is een Deens merk dat haar kleding omschrijft als 'quality with care'. Bij de productie worden geen schadelijke stoffen gebruikt, de fabrikanten waar ze zaken meedoen selecteren ze op milieu-impact en op mensenrechten. Alle kleding wordt helemaal verantwoord geproduceerd, waardoor het nóg wat lekkerder zit.

Deze vintage jas is mijn lievelingsjas. Hij is lang, zit lekker en heeft diepe zakken. Ik vond hem anderhalf jaar geleden en wilde hem eigenlijk niet meer uitdoen toen de winter begon. Extra leuk: kwam ik vroeger nog wel eens mensen tegen in dezelfde H&M-jas als ikzelf, bij mijn vintage jassen heb ik dat nog nooit gehad!

In deze post:
LEF 

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook