Outfit of the day: duurzaam in blauw

06:44

Ik ben een groot fan van blauwe kleding. Voor deze outfit of the day koos ik voor een duurzaam blauw vestje van Armed Angels, een tweedehands spijkerbroek, een grijs hemdje van biologisch en fair katoen van People's Avenue.

Zowel Armed Angels als People's Avenue produceren kleding die verantwoord en duurzaam is. Ik heb een aantal basics van People's Avenue (hemdjes en shirtjes), omdat die superbetaalbaar zijn. Armed Angels is iets duurder, maar heeft ook meer keuze aan prints en kleding.


Bij mijn outfit draag ik een armbandje van gerecycled goud, een handgemaakte ketting van etsy en een tweedehands ring die ik op de vlooienmarkt kocht. (En mijn helaas-niet-duurzame sneakers).


You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook