Duurzame(re) panty: Ecocare tights

06:00


Hoewel ze natuurlijk niet te vergelijken zijn met de supertoffe Swedish Stockings, werden we toch enthousiast van deze Ecocare panty van de Hema. Toen ik met een dikke ladder en een belangrijke afspraak op het station een Hema inrende maakte mijn hart een sprongetje toen ik zag dat ik voor een panty van gerecycled garen kon kiezen!

Hoewel Hema erg vaag blijft over hoe duurzaam de panty is ("restafval wordt significant gereduceerd") zijn we toch blij om te zien dat grotere ketens ook steeds meer bezig zijn met een duurzamer assortiment. De panty kost 5 euro.


You Might Also Like

2 reacties

  1. Deze is fijn! Hoe duurzaam hij precies is, vraag ik me ook af, maar het zal vast beter zijn dan een normale panty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het maakt duurzamere mode in elk geval steeds bereikbaarder. Misschien is het niet de beste keuze, maar als zo'n grote keten voor zo'n prijs een beter alternatief kan bieden dan een 'gewone' panty kan ik dat alleen maar toejuichen.

    BeantwoordenVerwijderen

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl.

Facebook