Blogspiration: near-o waster Rob Greenfield

07:00


Puur toevallig kwam ik (J) op het blog van Rob Greenfield terecht, en yes! wat ben ik daar blij mee. Natuurlijk bevind je je nu op het allerleukste zero waste blog van de wereld (hihi), maar een beetje inspiratie van een ander kan nooit kwaad! Ontmoet Rob Greenfield: zelfbenoemd avonturier, activist en 'dude making a difference'. 

Rob heeft twee keer door heel Amerika gefietst op een bamboe fiets (dan heb je mij meteen al om), heeft een jaar zonder douchen geleefd (daar heb je me minder mee) en heeft meer dan duizend keer gedumpster divet. Hij woont in een tiny off grid huisje in San Diego (die hij inmiddels heeft omgevormd tot tien kleine huisjes voor daklozen) en heeft op TEDx gesproken. Pfoeee... ben je al onder de indruk? 

Op zijn  blog geeft Rob info en tips over het opzetten van een activistische campagne, duurzaam leven en gratis dingen. Toegegeven, ik moet wel even slikken en je kunt ook zéker overwhelmed raken door deze superhero, maar door een beetje nuchter te blijven en de artikelen te lezen die jij interessant vindt, weet ik zéker dat je iets aan zijn blog zult hebben. 

Het meest interessant vond ik de uitgebreide blog over een Near Zero Waste lifestyle. Deze kun je hier zien (incl. YoutubeVideo!):  http://robgreenfield.tv/waste/
You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook