Al onze tips voor een duurzame citytrip

07:06

Dat we de wereld willen redden, was je misschien al bekend. Maar dat we hiervoor een vereniging hebben opgericht wist je misschien niet. Naast bloggers voor Emmajohn zijn we ook medeoprichters van Opgemärkt; een ongedwongen duurzaamheidsvereniging.

Met de vereniging organiseren we gratis lezingenavonden én zetten we toffe projecten op. Het laatste voorbeeld hiervan is BRON. Zowel offline als online maken we duurzame initiatieven, hotspots en winkels inzichtelijk en toegankelijk. Online kun je hotspots in de hele wereld opzoeken op www.duurzamehotspots.nl. De gedrukte versie maken we in eerste instantie van onze thuisbasis Amsterdam, maar we sluiten niet uit dat er straks van elke stad op aarde een BRON-kaart bestaat!


BRON (de; v(m); meervoud: bronnen):
- een city map met duurzame hotspots
- oorzaak, oorsprong; plaats van ontstaan
- bron (SE): de brug; verbinding
Dus: ga je een weekendje naar Amsterdam, Rotterdam, Berlijn of misschien Parijs? Kijk dan eens even op onze online kaart voor de leukste hotspots! Natuurlijk houden we ook van tips. Welke hotspot mag er niet op de kaart ontbreken? 

You Might Also Like

2 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook