Biologisch eten op en rond station Kopenhagen H

06:25

Scandinavië is voor ons het ideale voorbeeld van de combinatie stijlvol, duurzaam en makkelijk. Een rondje over het station van Kopenhagen bewees dat weer eens. 
Een biologische supermarkt, lokaal georiënteerd, met veel losse groenten, fruit en onverpakt brood. Stijlvol ingericht. En dat op het station! MAD Cooperativet betekent Voedsel Coöperatief, het is een samenwerking tussen de verschillende takken van de supermarktketen Coop, met een focus op good and healthy food en zit midden in de stationshal in Kopenhagen. Er worden naast het reguliere supermarktaanbod ook lokaal geproduceerde afhaalmaaltijden verkocht. Verder kun je hier gratis je waterflesje bijvullen en vind je onverpakte gebakjes.


Pasta du Nord
Heb je meer zin in een warme maaltijd op het station? Dan kun je bij Pasta du Nord terecht voor biologische takeaway pasta. Kies bijvoorbeeld voor pasta met verse broccoli of knapperige viskoekjes. Een flesje biologische limonade erbij en je springt zo in de trein.NBH (neighbourhood)
Wil je iets uitgebreider lunchen of dineren? Op zo'n 5 minuten lopen vanaf het station vind je Neighbourhood, waar ze de lekkerste biologische pizza's en biologische cocktails serveren. De pizza's hebben een dunne, krokante bodem en zijn rijk belegd met biologische ingrediënten. Alles homemade of van lokale kleine boerderijen, branderijen en brouwerijen. Naast cocktails kun je hier ook terecht voor heerlijke verse sapjes. Wat denk je bijvoorbeeld van bieten-appelsap?


Zou jij ook meer biologisch en verpakkingsvrij aanbod op en rond het station in Nederland willen zien?

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook