RVS rietjes voor een fancy cocktail

16:22

Het leukste van een cocktail is de hele look en feel die eraanvast zit. En eigenlijk geldt dat natuurlijk ook voor frisse limonades of fijn fruitwater. En wat is nu een toffere manier om je drankje op te pimpen dan door het door een duurzaam RVS rietje te drinken? Want geef toe; die simpele plastic rietjes met een uitvouwbare ananas erop zijn eigenlijk altijd een anticlimax. En met de voorspellingen voor dit weekend moet je iets verfrissends hebben!

Of je nu als een hipster uit een kokosnoot drinkt of op een terrasje een spa citroen bestelt: zorg dat je een rietje bij je hebt. Eerder vertelde we al over bamboerietjes en hoe belangrijk het verminderen van je plasticrietjesgebruik is, maar voor een cocktail of fris drankje is bamboe misschien niet het fijnste om uit te drinken. Wat vind jij van dit RVS exemplaar? Wij kochten hem bij Dille&Kamille, maar de rietjes zijn ook op veel (duurzame) webshops te koop. 

Let op; gebruik het rietje niet voor warme dranken!


Lekker met koud water en een fris limoentje en wat gember! 

Aan de onderkant van het rietje zit een rondje, waarmee je langs de randjes van je glas  kunt 'schrapen'. Erg handig als je bijvoorbeeld je smoothie helemaal op wilt drinken of het schuim van je ijskoffie uit je beker wilt halen.


Wat vind jij prettiger? Rietjes van RVS, glas of bamboe?

You Might Also Like

1 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook