Compact bamboe bestek om overal mee naartoe te nemen

16:09

Eerder schreven we al over tweedehands bestek en hoe je dit in je to go servet en tas mee kunt nemen. Superhandig, maar voor plekken met bijvoorbeeld detectiepoortjes of bodyscanners misschien wat onhandig. Ik ben al vaak genoeg met mijn setje een museum ingelopen, maar heb wel een keer moeten uitleggen dat ik het écht in mijn tas zou laten zitten. Met dit bamboebestek zul je dit waarschijnlijk veel minder snel hebben: het is namelijk superklein én heel licht.


Wij vonden dit setje bij Dille&Kamille, waar het zowel als setje (met een servetje en in een papieren zakje) als los te koop is. Omdat het even duur is, kozen wij voor de losse variant. Het zakje hadden we immers toch niet nodig: wij wikkelen het los in een katoenen of linnen servet of stoppen het gewoon ergens weg in onze tas. Het is namelijk superlicht en compact, dus je hoeft niet eens na te denken waar je het stopt. Daarnaast is het wel steviger dan bijvoorbeeld een plastic lepeltje of wegwerpbamboelepeltje, dus is de kans op breken (gelukkig) een stuk kleiner.

Bamboe is een duurzaam materiaal in zowel gebruik als als grondstof. Natuurlijk is tweedehands bestek vanuit een zero waste en minimalistisch oogpunt een stuk beter, maar als je voor praktisch gaat is dit bestekje zeker aan te raden!



You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook