Over ons

Wij zijn Jessie en Nicky en wij willen de wereld redden. Sinds eind 2014 houden wij ons bezig met een zero waste levensstijl en leven we zoveel mogelijk zonder (plastic) afval. Geïnspireerd door onze superhelden Emma Peel en John Steed gaan we als een superteam de wereld redden. Jar by jar. Eerst heette ons blog daarom, heel toepasselijk, Emma+John, maar inmiddels hebben we het omgedoopt tot een duidelijkere naam: Het Zero Waste Project. Ook wij leren élke week weer nieuwe mensen, gewoontes en initiatieven kennen en we kunnen ons dan ook geen leven zonder dit project meer voorstellen.Over ons
We delen samen met onze kat Mr. Purrlock Holmes een appartementje in Amersfoort. In 2014 richtten we met een aantal jonge enthousiaste mensen Opgemärkt op, een vereniging voor ongedwongen duurzaamheid met een Scandinavisch tintje. Daarnaast hebben we een communicatie- en organisatieadviesbureau gericht op duurzaamheid en een zero waste levensstijl,  A new zero. Oh ja, we zijn zussen.


Jessie is 23 en afgestudeerd in de communicatiewetenschap. Ze is het liefst de hele dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën en maken van grote plannen; zowel voor haar bedrijf als voor haar persoonlijke leven. Jessie woonde een half jaar in haar lievelingsstad Parijs om meer over duurzaamheid te leren en haalde daar zelfs de (universiteits)krant met haar zero waste verhaal. Ze houdt van fotograferen, instagram en cheesecake en heeft een voorliefde voor alles dat mintgroen is.
Nicky is 27 en werkt als marketingmedewerker bij een bedrijf in datacenters. Ze woonde een jaar in Zweden om haar master in Peace and Conflict Studies te halen en verloor daar haar hart aan duurzaamheid en Scandinavië. Ze weet alles over het opladen van elektrische auto's, kan geen dag zonder thee, luistert graag naar countrymuziek en vindt bulkzakjes maken met haar naaimachine onverwacht leuk.

Volg ons ook op instagram (@hetzerowasteproject


Media/pers
Wil je ons benaderen voor een interview of een tof product opsturen dat we écht niet kunnen missen? Stuur een mailtje naar pers@hetzerowasteproject.nl en wij zorgen dat je de juiste contactgegevens krijgt. Wil je iets over Het Zero Waste Project (voorheen emma+john)  schrijven of informatie van ons blog gebruiken? We waarderen het als je even een berichtje stuurt voordat je iets publiceert en benadrukken dat je geen informatie mag kopiëren of gebruiken zonder schriftelijke toestemming vooraf!

Lezingen en workshops
Interesse in een lezing of workshop over de zero waste lifestyle? Mail naar lezing@hetzerowasteproject.nl voor meer informatie!

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl.

Facebook

Pinterest