Nieuw boek Doe Het Zero komt er aan!

12:07

 Pre-order nu

Yes yes yes yes yeeeeess! We zijn zo super blij om jullie te vertellen wat ons secret project is. We schrijven een nieuw boek! 💪 Jep, het begon toch weer te kriebelen na onze eerste boekbaby Het Zero Waste Project. Grappig genoeg had een lezer al voor de officiële bekendmaking op Bol.com gezien dat er een nieuw boek aan kwam. Wow, jullie zijn écht goed op de hoogte guys ;) 

Doe Het Zero versus Het Zero Waste Project 

Het nieuwe boek, Doe Het Zero, wordt helemaal anders dan Het Zero Waste Project. Waarom?

  1. We hebben al jullie vragen meegenomen én beantwoord
  2. In het boek vind je praktische recepten
  3. Dit is echt een "maak"boek, met heeeel veel mooie foto's van @cindyvanrees .

👉 PRE ORDER NU VIA SMIRSHOP.NL, dan betalen wij de verzendkosten!
.

Over Doe Het Zero 

Veel mensen willen graag minder (plastic) afval produceren, maar weten niet goed waar ze moeten beginnen. De truc volgens Jessie en Nicky? Doe het zelf, zero waste. In Doe het zero delen Jessie en Nicky hun favoriete recepten voor een leuker leven met minder plastic. Houd het simpel: zonder moeilijke ingrediënten of uren bereidingstijd.

Crème, schoonmaakmiddelen, vegan gehaktballetjes of geurstokjes; het is binnen een handomdraai gemaakt. En het beste is: de ingrediënten staan vaak al in je keukenkastje! Naast recepten deelt het boek ook waardevolle achtergrondinformatie: welke schadelijke stoffen zitten er in reguliere schoonmaakproducten? Welke oliën zijn goed voor je huid en welke niet? En wat zijn quick fixes om eten te redden dat bijna vergaat?

De specificaties van het boek


  • Doe het zero verschijnt 7 juli 2020.
  • Prijs: €22,99 |
  • Pagina's: ongeveer 250
  • ISBN: 978-94-005-1230-6
De omslag van Doe Het Zero!

Achter de schermen

Stiekem zijn we al meer dan een jaar met dit project bezig. Kun je nagaan hoe moeilijk het is om dat geheim te houden! Zo zaten we twee dagen lang tussen allerlei props en rommel, met fotografe Cindy (Cindy van Rees fotografie), redacteur Romy (AW Bruna) en propstylisten Alexandra (AlexStyling) en  Caroline (EightEleven Styling).

Alles compleet

Het boek is geen kookboek, geen huishoudboek en geen roman. Eigenlijk, zoals je van ons gewend bent, willen we je zo véél mogelijk informatie in één keer geven. Verwacht daarom dus superpraktische basisrecepten voor een plasticvrije keuken (plasticvrije vleesvervangers, anyone?), een plasticvrije schoonmaakroutine (zei iemand vlekverwijderaar? We got it!) en de badkamer (van crèmes tot make-up pads!). Daarnaast geven we je achtergrondinformatie over wat er in reguliere producten zit en waarom we voor bepaalde ingrediënten kiezen. 

Het allerbelangrijkste: in dit boek laten we zien hoe leuk en makkelijk het is om hier mee aan de slag te gaan. YES!


De komende maanden gaan we keihard aan de slag met het uitwerken en fotograferen van de laatste foto's, alle puntjes op de i zetten, het design van de binnenkant van het boek en instructies geven aan de drukker om te zorgen dat ons boek zo duurzaam mogelijk wordt. We kunnen niet wáchten!Liefs!!

Nicky & Jessie 


Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail! 
Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/smir.store en Twitter: @JessieAnz


You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook