En toen was het er één (even een break)

12:10

Foto: Marisa Elisa 
Hi guys! Even een kleine head's up. Want hoewel we het natuurlijk superleuk vinden om jullie berichtjes te krijgen, zullen we de komende 2 maanden niet altijd in de gelegenheid zijn om jullie te beantwoorden. Ook zal het wat rustiger zijn op het blog, dus verschijnen er minder artikelen dan je misschien van ons gewend bent. 

De break-up

Nee grapje, Nicky en ik hebben geen ruzie, dat kopje is echt een beetje clickbait (kun je een clickbaittitel hebben ín een bericht? Well... I just did it!). Maar we gaan wel even een paar weken van elkaar gescheiden zijn. Dat vinden we zelf eigenlijk helemaal niet nodig of belangrijk (team klittenband!), maar is misschien wel zo leuk voor onze vriendjes ;) De komende maand reis ik (J) met mijn vriend naar het puntje van Zweden en de Lofoten-eilanden in Noorwegen. Of althans, dat is het plan. Daarna pakken Nicky en haar vriend de reis op voor de terugreis en zullen zij door Zweden touren met ons camperbusje. Van 7 - 16 juni meeten we elkaar in het Hoge Noorden en is dus ook onze winkel SMIR even gesloten. 

Wat betekent dit? 

HEEEEEEL VEEEEEEL KANEEEEEELBROODJES! En vega gehaktballetjes! Yassss  please! Maar het betekent ook dat we - tijdens de vakantie van de ander - alle lopende zaken in ons eentje oppakken. De komende tijd staat Nicky lekker in de winkel én neemt ze de lopende projecten van ons communicatiebureau onder zich. Wanneer zij op vakantie is pak ik de taken weer op. Hierdoor hebben we helaas geen tijd om op al jullie berichtjes, interviewverzoeken, profielwerkstukvragen etc. te reageren. Hopelijk snappen jullie dat. 

Wil je ons helpen? 

Dan kun je misschien je vragen/berichten even bewaren voor half juli. Óf zoek gewoon een antwoord bij een Zero Waste Community bij jou in de buurt! Tessa van Awkward Duckling maakte een superhandig overzicht met online en offline zero waste groepen. Ga in ieder geval niet stilzitten, want iedere minuut die we hebben om de wereld te redden moeten we met zijn allen benutten ;) 

Liefs en tot snel met een flinke dosis inspiratie!

Nicky & Jessie

PS: onze huizen en katten worden natuurlijk gewoon bewaakt 😊😊

You Might Also Like

1 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook