In gesprek met Jelle van Growthinkers: Happinez Podcast

15:49


Foto door Claire van Growthinkers

Een tijdje geleden bezocht ik (J) Jelle Derckx van Growthinkers in Amsterdam op het kantoor van Happinez. Samen kletsten we over mijn 'groene hart', duurzaamheid, zero waste en het belang van keuzes maken. Ik had het gevoel dat ik oneindig aan het praten was, dus vind het extra knap dat Jelle en Claire de podcast hebben teruggebracht naar een half uur. 

Het groene hart van Jessie Kroon

In de podcast 'Het groene hart van Jessie Kroon' (fun fact: Nicky en ik zijn opgegroeid in Het Groene Hart van Nederland) vroeg Jelle me het hemd van het lijf en het resultaat is nu op zijn blog te bewonderen. Voor ik het wist vertelde ik over een vriendin die me appte waar het wasmiddel stond en keihard moest lachen toen ze erachter kwam dat het potje kastanjes op het aanrecht ons wasmiddel is. Vind je het leuk om de podcast te luisteren? Bijvoorbeeld onderweg naar huis, tijdens het afwassen (we know, zero waste = meer afwas...) of gewoon lekker op de bank dan zijn daar verschillende manieren voor. 

Hieronder zie je de PodBean podcast En je kunt ook gebruik maken van Apple Podcast of Android (Podbean).

Laat ons weten wat je er van vond!

Liefs,
Nicky & Jessie

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnzYou Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook