ONS BOEK IS UIT (ren naar de winkel dan!)

07:42

Foto: Marisa Elisa Photography

Jaaaaa! Tijd voor taart! Want: ons boek Het Zero Waste Project is vanaf vandaag verkrijgbaar in de boekhandel. De oorspronkelijke publicatiedatum, 18 september, is een paar dagen opgeschoven zodat jullie extra snel aan de slag kunnen met het verminderen van je afval. Dus: ren naar je boekhandel, grijp een exemplaar (en als ze hem nog niet hebben zorg dan dat ze hem als de wiedeweerga even inkopen) en lees onze tips, mislukkingen, DIY's en álle andere toffe dingen die we in dit boek voor je hebben verzameld. 

Boek Het Zero Waste Project 

Het boek heeft bij ons voor enorm veel veranderingen gezorgd. Van het veranderen van onze blognaam (We weten het nog goed. Die good ol' days toen we mailtjes kregen met 'Hoi Emma en John'), het opschroeven van onze Instagram game, het geven van heel veel interviews en het nachten wakker liggen om alinea's. Jep; er kwam véél meer bij kijken dan we dachten, maar het was het ZO WAARD. Want... WE HEBBEN NU GEWOON EEN BOEK GESCHREVEN!

Jouw feedback

Natuurlijk zijn we SUPERbenieuwd wat je van het boek vindt. Opmerkingen, klachten en commentaar op hoe ons haar zit op de foto's kun je sturen naar ons mailadres. Eerlijke reviews, stiekeme complimentjes en aanbevelingen mag je natuurlijk altijd delen op social media. Gebruik even de hashtag #hzwp en tag ons @hetzerowasteproject zodat we weten wat je er van vindt! Voor interviewverzoeken en recensie-exemplaren kun je contact opnemen met Lise van de uitgeverij.

Purrlock staat op ons offiële auteursportret: yasss! Foto: Marisa Broekhuizen

Over het boek: officiële info

In de officiële woorden van onze uitgever: 

Denk je bewust te leven maar erger je je aan de hoeveelheid (plastic) afval en rommel die je om je heen verzamelt? Dan is dit hét boek voor jou. Nicky en Jessie Kroon besloten als experiment een maand lang zero waste te gaan leven: zonder afval. Inmiddels zijn ze bijna vier jaar verder en uitgegroeid tot de grootste zero waste-lifestylebloggers van Nederland.
In Het Zero Waste Project delen Nicky en Jessie hun twaalf belangrijkste lessen om een duurzame lifestyle te ontwikkelen en vertellen ze over hun successen én mislukkingen. Doei wegwerpkoffiebekers, plastic boterhamzakjes en voorverpakte koekjes. Hi vintagewinkels en betere wereld!

  • Verschijningsdatum: 12-9-2018 
  • ISBN: 978-94-005-0997-9
  • Aantal pagina's: 208
  • Uitgever: Lev.
  • NUR: 770
Bij de boekpresentatie op De Beste Boeken Live in Amsterdam


Over het boek en het proces 

We hebben natuurlijk maanden uitgekeken naar deze dag (of nou ja, naar de 18e, maar de 12e is natuurlijk nog beter). Op deze pagina houden we alles bij over het boek. Van waar je het kunt krijgen tot hoe het boek tot stand is gekomen en waarom we in hemelsnaam een boek hebben geschreven (want dat is toch helemaal niet zero waste?). Neem dus zeker een kijkje! Het Zero Waste Project Boektour

We zullen ook langs een aantal boekhandels gaan om iets over het boek te vertellen. En je boek te signeren als je dat wil ;) Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe data, tijden en meer informatie over onze zero waste boektour en zet één van deze data vast in je agenda.


  • Zondag 23 september: H. de Vries Boeken - Haarlem
  • Zondag 23 september: Van der Meulen's boekhandel - Alkmaar
  • Zaterdag 29 september: De Algemene Boekhandel - Amersfoort
  • Donderdag 4 oktober: Boekhandel Verkaaik - Gouda


Liefs,
Nicky & Jessie

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook