5x Onze favoriete zero waste webshops

06:51

Natuurlijk gaat er eigenlijk niets boven een échte winkel, waar je spullen kunt vasthouden en direct kunt meenemen. Maar helaas kun je niet altijd alles in de fysieke winkel vinden. Óf misschien woon je wel te ver weg om naar die ene fijne shop te gaan. Daarom zijn we superblij dat er zero waste (en zero waste proof) webshops bestaan. Eerder maakten we al een lijstje met zero waste webshops, maar inmiddels hebben we er nieuwe favorieten bij. Vandaag delen we vijf - of nee zés! - van onze favoriete zero waste webwinkels. 

Kazidomi: allerlei duurzame producten

Kazidomi is een Belgische webshop met meer dan 3500 duurzame producten. Van gezonde voeding tot make-up en zero waste producten. Via een Kazidomi lidmaatschap kun je jouw favoriete items voor groothandelprijzen krijgen! Zo bespaar je gemiddeld 25% korting op producten (maar veel van onze favoriete producten krijg je al met een korting van 35%!). Na gemiddeld 3 bestellingen heb je het lidmaatschapsgeld er al uit. En heb je binnen een jaar niet je lidgeld terug? Dan wordt je lidmaatschap gratis vernieuwd. Kazidomi verkoopt bulkproducten zoals noten, granen en pasta maar ook onze lievelingsmake-up van Zao, koolstoffilters om water te zuiveren en shampoobars van Pachamamaï. 
>> Gebruik code ZEROWASTEPROJECT10 voor €10 korting op je bestelling + gratis verzendkosten
>> Gebruik code    ZEROWASTEPROJECT20LID voor €20 korting op je lidmaatschap + gratis verzendkosten
Webshop: kazidomi.comBag-again: zero waste essentials

We kennen Inge al een tijdje en zijn superblij dat we haar hebben kunnen helpen bij het omtoveren van Broodzakkenmerk Bag-again tot Zero waste webshop. Bij Bag-again vind je niet alleen broodzakken, mason jars en RVS rietjes, maar ook tandtabletjes (ons nieuwe favoriete alternatief voor tandpasta uit een tube; een uitgebreidere blog hierover volgt), deodorant, shampoobars en menstruatiecups. Inge breidt haar assortiment continu uit; we love it!
Webshop: Bag-again.nl

Natural heroes: alles voor je DIY's 

Natural Heroes heeft allerlei fijne DIY ingrediënten. Vooral als je aan de slag wilt met DIY's op het blog of de recepten uit ons boek Doe Het Zero is dit een echte aanrader. Van sheaboter tot epsonzout... hier vind je het! 
Webshop: Naturalheroes.nlGreenjump: zero waste essentials & cadeaus

In deze (megagrote) webshop vind je een aparte 'zero waste'-categorie. Nu zouden we zelf niet alle artikelen als zero waste bestempelen, maar het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen! Je vindt er o.a. flessen, lunchboxjes, koffiefilters en een Bokashi-compostset. 
Webshop: Greenjump.nl

Bio voor jou: biologische en fairtrade producten

In de webshop Bio voor jou vind je de veel biologische en fairtrade producten die al vanaf 25 euro gratis worden verzonden. 
Webshop: biovoorjou.nl


Biologische toko

Op zoek naar bulk, maar geen verpakkingsarme winkel of toko in de buurt? Bij deze webshop bestel je je eten gewoon online! We hebben er zelf nog niets besteld (dat is voor ons namelijk echt totaal niet nodig) maar hebben wel met de webshopeigenaren gebeld om te vragen of ze plasticvrij kunnen verzenden. Dat kan! We verwijzen dus graag anderen naar deze webshop en hebben er goede verhalen over gehoord. 
Webshop: Biologischetoko.nl (ook voor België!)


Liefs,

Nicky & Jessie

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

3 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook