Ga je mee op Plasticdieet?

11:13

Foto: © Marisa Elisa Fotografie 

Rietjes, to go koffiebekers met plastic deksels, plastic tasjes, waterflesjes, dat plastic zakje om je brood, groente of fruit... Laat ze in juli links liggen. Red de dieren, de zee en de aarde én voel de positive vibes. Doe mee aan het enige dieet dat écht leuk is; het Plasticdieet!

Ieder jaar organiseren we met onze duurzaamheidsvereniging Opgemärkt een Plasticdieet. Vorig jaar deelden deelnemers superleuke ervaringen over het dieet. Dit jaar maken we het extra tof, door onze supermooie worksheets (van grafisch ontwerper Jochem Duyff), hele vette events (1 juli; be there!) en allemaal extra's. Wil jij ook een maand lang zonder plastic (wegwerp)producten leven? Schrijf je dan gratis in via www.plasticdieet.nl en ontvang wekelijks werkboeken vol tips, nuttige informatie én toffe extra's in je mailbox. Op 1 juli vindt het gratis toegankelijke kick-off evenement plaats in Almere.

Hoe werkt het?
Schrijf je via plasticdieet.nl gratis in voor het Plasticdieet in juli.
Ontvang een maand lang elke week worksheets met tips, inspiratie en uitdagingen in je mailbox.

Deel jouw ervaringen in de facebookgroep of op twitter,  en instagram met de hashtag #plasticdieet en inspireer zo anderen om ook mee te doen en minder plastic te gebruiken!

Kick off evenement 1 juli
Samen met Gemeente Almere vindt op 1 juli van 12:00 tot 14:00 uur het gratis toegankelijke kick-off evenement plaats op de duurzame en plantaardige evenementlocatie De Drijfveer in Almere. Toffe plastic talks van T-Shared, The Arctic Marine Litter Expeditie, Plasticfabriek Almere en Bamboo Brush Society, een plasticvrije lunch en een flinke dosis inspiratie zorgen ervoor dat iedereen extra gemotiveerd aan de slag kan gaan. Wil jij één van de exclusieve toegangskaarten voor het evenement bemachtigen? Kijk dan snel op de Facebookpagina van Opgemärkt

Ga jij meedoen? 

Liefs,
Nicky & Jessie
Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/emmajohnblog/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/nickyemmajohn en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook