Vlog - Zero waste mealplannen

08:47


In onze vorige video heb je kunnen zien hoe wij verpakkingsvrij boodschappen doen. Vandaag laten we je zien hoe we maaltijden maken van de ingrediënten die we verpakkingsvrij- en verpakkingsarm kopen! Bekijk de vlog!

 
In onze blogreeks Budgetnovember kon je ook al zien wat we zoal kopen en maken: 
 
Hoe ziet jouw mealplanning eruit? Maak je iedere week een schema of doe je het op onze manier? Laat het ons weten!
 
Liefs,
Nicky & Jessie
Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/emmajohnblog/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/nickyemmajohn en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik koop altijd van alles in de aanbieding en dan kijk ik thuis wat ik er mee maak haha. Ik heb standaard allerlei zaden, pasta, aardappels en bonen liggen, dus kan eigenlijk alle kanten op. Als ik echt naar de verpakkingsvrije winkel ga, bedenk ik vaak wel per dag wat ik ga eten.

    BeantwoordenVerwijderen

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl.

Facebook