WEEKVLOG - Zó ziet een week in ons zero waste leven eruit

07:23

In onze allereerste VLOG geven we je een kijkje in ons leven! We filmden een willekeurige week, zodat je precies kunt zien hoe normaal (maar dan zero waste) wij leven. In deze week ging ik (J) een paar keer sporten, deed ik boodschappen, werkte ik zowel thuis als bij een zzp'er-office als in de bieb en pakte ik héél vaak de fiets en trein naar afspraken. Verder ging ik gezellig naar het IFFR en met Nicky naar de film. Benieuwd hoe dat er allemaal uit ziet? Check dan de VLOG door hieronder op de link te klikken :)

https://www.youtube.com/watch?v=neZwkluNnVA&feature=youtu.be 


Laat je ons weten wat je er van vond? En of je vaker VLOGS wilt zien (bijvoorbeeld meer weekvlogs of juist 'infovideo's' per onderwerp of thema? Laat het ons weten!
Liefs,
Nicky & Jessie
Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/emmajohnblog/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/nickyemmajohn en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

6 reacties

 1. Ik ga meteen kijken, ben heel benieuwd! Maar p.s. als ik nu op de afbeelding klik dan kom je op Pinterest en niet op YT :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje voor je reactie! Volgens mij is het nu wel goed.. ?

   Verwijderen
 2. Wat leuk om je eens te zien! Ik vond het ook heel fijn om herkenbare dingen te zien want hoewel wij toch nog steeds makkelijk een vuilbak vullen, heb ik ook zo'n drinkbus, brooddoos en abeego, dus dan ben ik toch al een beetje op de goede weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa klinkt inderdaad al alsof je goed op weg bent! SUperleuk om te horen :)

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl.

Facebook