Bea Johnson op bezoek

09:00

Foto: Coleman Rayner - zerowastehome.com
We hebben groot nieuws, leuk nieuws en vooral heel erg goed nieuws: Bea Johnson, de queen of zero waste, komt naar Nederland!

Als je 'iets' met zero waste doet, kun je niet om Bea heen. Met haar boek en blog Zero Waste Home is ze de zero waste movement begonnen en inspireerde ze wereldwijd een heleboel mensen, waaronder Lauren Singer van Trash is for Tossers (en ons natuurlijk). 

Toen ze ons mailde om te vragen of we het leuk zouden vinden een lezing in Nederland te organiseren, zeiden we dus ook meteen ja. We zijn (nou ja, vooral Jessie is) al een paar weken heel druk bezig om alles te regelen, want we wilden natuurlijk wel een toffe duurzame locatie (gelukt!) en we hebben leuke, inspirerende sponsors nodig om de kosten te kunnen dekken (bijna gelukt!), anders zouden de tickets wel heel duur worden. Maar nu kunnen we dan ein-de-lijk het nieuws met jullie delen!

http://bea.anewzero.com/


Het event
Zet het in je agenda: dinsdag 14 maart om 20 uur komt Bea een lezing geven in Amsterdam. Ze zal vertellen over haar afvalvrije leven en er is genoeg ruimte voor vragen vanuit het publiek. De kaartverkoop begint over een uurtje (14 januari om 10 uur) en tickets kosten maar € 15,00. Als je er snel bij bent kun je zelfs een Early Bird ticket kopen voor maar € 12,50.

Met je e-ticket krijg je niet alleen toegang tot de lezing van Bea, maar ook een heel tof en inspirerend e-book vol tips, interviews, achtergrondinfo en meer (dit ontvang je achteraf, omdat er ook een impressie van het event in zal staan). Daarbij krijg je toegang tot een exclusief online Plasticdieet-programma, dat aansluit op het dieet dat we vorig jaar organiseerden, maar ook goed los te volgen is.

https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/F0407F15889B5C63E007D68EDD533F02


Even alles op een rijtje
Wanneer: 14/3/2017 20.00-22.00 uur
Waar: Pllek, Amsterdam (TT Neveritaweg 59, 1033 WB)
Meer info: bea.anewzero.com
Tickets: 15 euro (inclusief e-book) / 12,50 euro Early Bird hier

Zien we je 14 maart?


Liefs,
Nicky & Jessie
Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/emmajohnblog/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/nickyemmajohn en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

4 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook