Zien we je op 9 oktober op het Zero Waste Lifestyle Event?

06:36

Zondag 9 oktober zijn alle Nederlandse en Belgische zero waste bloggers én lezers uitgenodigd voor het eerste Zero Waste Lifestyle Event in het Concious Hotel in Amsterdam. 

In februari organiseerde Yvonne de eerste Nederlandse Zero Waste Bloggers Meeting in Zutphen. Wij waren daar natuurlijk bij en schreven er deze blogpost over. We vonden het superleuk om andere bloggers te spreken en ervaringen en tips uit te wisselen. Toen Yvonne vroeg of we aanwezig wilden zijn op het Lifestyle Event in oktober, twijfelden we dus geen seconde! En we vinden het éxtra leuk dat we dagvoorzitter zijn en dus met alle bloggers en bezoekers in gesprek zullen gaan.

Wat kun je verwachten?
In Conscious Hotel Vondelpark in Amsterdam organiseert Y Fair Productions een inspirerende middag voor bloggers en lezers die geïnteresseerd zijn in de zero waste levensstijl. Wij zullen namens emma+john de dag voorzitten en natuurlijk ook kort iets over ónze zero waste levensstijl vertellen. 

Er komen verder sprekers van de Biogasboot (de eerste boot die organisch afval omzet in biogas, zodat er gekookt kan worden op voedselresten) en van Bloemenstorm (zij kopen afgedankte bloembollen op en redden ze zo van de composthoop). De tweede helft van het programma bestaat uit een paneldiscussie met prikkelende stellingen over verschillende aspecten van een afvalloos leven, waarbij de bloggers, experts en het publiek met elkaar in gesprek gaan. 

Kaartjes
Early Bird tickets voor het event (à € 16,95) bestel je voor 18 september op deze site. Daarna kun je via dezelfde link reguliere tickets (à € 19,95) kopen. Kaartjes zijn inclusief koffie, thee en water. Wij zijn trouwens op vrijwilligersbasis dagvoorzitter en verdienen dus niks aan dit evenement. De kaartopbrengst gebruikt Yvonne om alle kosten die ze heeft gemaakt te dekken.

Zien we jullie zondag 9 oktober?

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook