Outfit of the day: sunny stripe up!

15:14


Shine! Omdat we willen laten zien dat een outfit ook heel leuk én duurzaam kan zijn, laten we zien wat wij aanhebben. Omdat we bezig zijn met een minimalistischere kledingcollectie en veel OOTD (outfit of the day)foto's tijdens onze vakantie in Lissabon zijn genomen (waar we alleen handbagage voor hadden gebruikt) zul je vast wel wat items herkennen ;)

Vandaag in de spotlights: mijn streepjesshirt. Een favoriet! Het shirt is van Stanley & Stella en kocht ik bij Created by Earth in Alkmaar. Het shirt is van een superfijne lichte stof, heeft lange mouwen en koste 20 euro.


De tas kreeg ik van Nicky voor mijn verjaardag en is een favoriet: hij is zo lekker groot en praktisch! Hij komt uit Zweden (de winkel heet Lagerhaus) en is gemaakt van biologisch katoen.Verder draag ik een zomerjas die ik ooit in Parijs heb gekocht - inmiddels meer dan vijf jaar geleden. Omdat het een echte basic is gaat hij al jaren ieder zomerseizoen mee. Hij is niet meer zo mooi als eerst, maar ik vind het zonde om hem weg te doen!

Mijn zonnebril is van hout en de sjaal is ergens opgedoken tijdens een verhuizing; waarschijnlijk al heel oud en verstopt in de kast! You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook