Hoe mooi een waterfles kan zijn

15:27


Je hebt waterflesjes en je hebt waterflessen. De Klean Kanteenfles met bamboe dop hoort bij de laatste categorie. Deze waterfles van 800ml is gemaakt van stevig RVS en bevat geen plastic. Nee echt, geen plastic! 

De Reflect Kanteen is de eerste BPA-vrije metalen waterfles, gemaakt met maar 3 materialen. De dop van bamboe is op duurzame wijze geoogst verder bestaat de fles uit siliconen (sluitdop) en roestvrijstaal. In de Reflect Kanteen is bovendien geen spoortje  verf te zien: het logo op de fles is erin gelaserd, waardoor er geen giftige verfstoffen nodig zijn in de productie. 

Wij vinden de fles eigenlijk vooral heel mooi. In tegenstelling tot veel andere duurzame waterflessen is de Reflect gewoon simpel, eenvoudig en daardoor best wel chique. Je kunt geen warm drinken in de fles meenemen, want het is geen thermos, maar in vergelijking tot mijn dopper blijft mijn water in de Klean wel langer koud! 

Ten slotte, voordat we de lofzang over onze waterfles afsluiten, is het nog handig om te noemen dat deze fles écht niet stuk kan. En dat maakt de aanschafprijs van €35 misschien iets minder intens. Ik geef zelf toe: toen ik bij de kassa stond moest ik echt even slikken, maar ondertussen ben ik onwijs blij dat ik de fles gekocht heb. Want.. plasticvrij en stijlvol.. what's not to like? 

De fles is onder andere te koop bij Bever outdoor. 

You Might Also Like

4 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook