Genieten van 240 bulkproducten bij Gimsel

07:40In De Groene Passage in Rotterdam vind je Gimsel, een supermarkt voor natuurlijke voeding en cosmetica. En vooral ook een supermarkt met een groot biologisch bulkaanbod.


Je vindt bij Gimsel eigenlijk alles dat je in bulk nodig hebt. Allerlei soorten granen, muesli, pasta en rijst. Maar ook noten, dadels, bananenchips, chocolate chips en raw cacao. Een voor thee en kruiden kun je hier ook terecht. Er staan ook een aantal vaten met olijfolie en sauzen waar je zelf kunt tappen. Je eigen zakjes vullen is hier trouwens geen enkel probleem. Je potjes kun je beter thuislaten, want er is geen mogelijkheid de weegschaal in te stellen.
Wij kwamen hier niet om boodschappen te doen, maar namen wel wat couscous en chocolate chips mee naar huis. De prijzen liggen niet hoger of lager dan we in Amsterdam gewend zijn. Wat we wel heel prettig vinden aan Gimsel is dat het een volwaardige supermarkt is. Je onverpakte groente en fruit (zo verkopen ze ook veel soorten losse paddenstoelen en verschillende soorten losse sla), brood zonder plastic en bulkproducten kun je dus in één keer meenemen!


Gimsel
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam

Ma t/m vr 08.00 - 20.00 u
Za 08.00 - 18.00 u

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook